Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Obsahy (4)

Intelligence - Servizi & segreti

Intelligence - Servizi & segreti (2009) (seriál)

Bývalý voják speciálních jednotek Marco Tancredi (Raoul Bova) je vycvičen k používání nejsofistikovanějších zbraní i k boji holýma rukama, vyzná se v technikách infiltrace a hovoří šesti jazyky, mezi nimiž nechybí ani arabština. Po těžkém zranění z armády odchází a je rozhodnut žít v klidu. Smrt manželky však toto rozhodnutí změní a on je znovu donucen bojovat. Tentokrát však čelí mnohem lépe organizovaným nepřátelům, než proti kterým bojoval v minulosti. Skrývají se totiž v řadách agentů tajných služeb Itálie a připravují monstrózní plán na zničení světového příměří. Aby Tancredi tento plán rozkryl, musí se naučit pohybovat ve světě, kde se mísí pravda se lží a kde hrozí stále nová nebezpečí, jako například šíření smrtelných virů nebo vražedné teroristické skupiny.

Generazione mille euro

Generazione mille euro (2009)

Třicetiletý Matteo vystudoval matematiku a je v ní opravdu dobrý. Přednáší ji dokonce na vysoké škole. Živí se však prací, kterou nenávidí a ve firmě zase nenávidí jeho. Díky ní ale může aspoň zaplatit nájem a přežít z měsíce na měsíc. V jednom okamžiku se mu ale i toto málo začne rozplývat a jeho život se sune do pekla. Odstěhuje se spolubydlící, který dluží peníze za nájem, opustí ho jeho dívka a v práci mu hrozí vyhazov. Do tohoto zmatku pak přichází nová spolubydlící Beatrice a jeho kolegyně z managementu firmy Angelica. Do obou se Matteo zamiluje. Nyní stojí před opravdovými problémy. Kde vzít na nájem, kde najít práci a se kterou z dívek zůstat?

Lezioni di volo

Lezioni di volo (2007)

Dva kamarádi ze školy, kterým říkají Kuře a Kari, protože jsou pořád spolu, se poté, co je nepustí k maturitě, rozhodnou odjet do Indie a vyřešit tak případné problémy s rodiči. Kari je navíc původem z Indie, byl totiž adoptován. Teď je tedy právě ten správný okamžik vyjasnit si svou identitu a objevit své kořeny. Po příjezdu do Indie je ale všechno jinak, než jak si to naplánovali doma. Kuře se zamiluje do mnohem starší Kláry, která zde pracuje jako humanitární pracovnice a léčí místní obyvatele. Kari zase zjistí, že Indie není nijak krásná a je spíše zhnusen. Později však objeví její kouzlo a do této země a jejích obyvatel se zamiluje. Aby to nebylo málo, objeví, že má mladší sestru…

Chiedimi se sono felice

Chiedimi se sono felice (2000)

Známá italská trojice komiků Aldo, Giovanni a Giacomo v tomto filmu vystupuje jako tři herečtí uchazeči, kteří sní o zinscenování vlastní originální verze "Cyrana z Bergeracu". Prozatím ale vystupují v těch nejhorších "hereckých úlohách": Aldo je komparsistou v lyrických operách, Giacomo dabuje ty nejnedůležitější osoby v céčkových seriálech a Giovanni dělá živou figurínu v obchodním domě (která se však za žádnou cenu nesmí pohnout!). Pak do příběhu vstoupí ženy a začínají se dít věci... V pořadí už třetí komedie stavící na originálním humoru populární trojice, na skvělé mimice a brilantních krátkých dialozích. Mimochodem, všechny postavy ve filmu nosí jména jejich hereckých protagonistů.

Reklama