Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Dokumentární

Obsahy (887)

Easter Bloody Easter

Easter Bloody Easter (2024)

Žena musí ochránit své městečko před „Jackalopem“ a jeho armádou ďábelských králíků, kteří se o Velikonočním víkendu vydají na vražednou výpravu.

Easter Evil

Easter Evil (2024)

V Las Vegas jsou go-go tanečnice a dívka z escort servisu terorizovány obřím zlým králíkem.

The Red Tide Massacre

The Red Tide Massacre (2022)

Začínající reportérka vyšetřuje sérii záhadných vražd během ekologické katastrofy na Floridě. Vraždy vedou k uprchlému trestanci, který se po zmizení v rudém přílivu proměnil v krvežíznivé monstrum.

Rise of the Scarecrows: Hell on Earth

Rise of the Scarecrows: Hell on Earth (2021)

Mladý spisovatel se vrací do rodného města a brzy odhalí temné tajemství, které bylo po léta skrýváno. Strašáci povstali a rozpoutávají peklo.

Taeter City

Taeter City (2012)

V Taeter City není žádná kriminalita. Pomocí rádiových vln Zeed diktatura ve městě přiměje zločince spáchat sebevraždu. Jejich mrtvoly jsou zpracovávány a prodávány jako rychlé občerstvení konglomeráty, které živí nenasytné obyvatelstvo. Byl to dokonalý systém – dokud Zeed nezačal zločince dělat silnějšími...

Beyond the Limits

Beyond the Limits (2003)

Začínající novinářka Vivian (Kimberly Liebe) vyhledá Fredericka (Christopher Kriesa), správce nejstaršího hřbitova v blíže neurčené zemi, a požádá ho o rozhovor. Starý muž vypráví příběh dvou „kostlivců“, které spojuje záhadné tajemství. Mocný gangster Jimmie Levinson (James Matthews-Pyecka) obviní svého bývalého parťáka Paula Pattuchiho (Joe Cook) z krádeže nákladu kokainu a nařídí mu zabít jeho milovanou přítelkyni Clarice (Xenia Seeberg). Paul je později nalezen mrtvý v chatě a Jimmieho a jeho přátele navštíví během večeře nejprve Robert Downing (Daryl Jackson) a poté sadistický Mortimer (Simon Newby) a jeho parťák Rick (Thomas Reitmair), kteří hledají pravdu o Paulovi a kufřík se záhadnou relikvií. Druhý příběh se odehrává ve středověku, kde krutý David Deming (David Creedon) a jeho přisluhovač Tom Brewster (Russell Friedenberg) pronásledují odpadlého kněze Jamese Flynna (Hank Stone) ve jménu inkvizice, ale ve skutečnosti se ho snaží donutit, aby odhalil tajemství „Věčného srdce“, které mu má udělit nesmrtelnost.

The Gruesome Twosome

The Gruesome Twosome (1967)

Paní Pringle (Elizabeth Davis) a její syn Rodney (Chris Martell) provozují obchod s parukami, který zásobují skalpováním mladých vysokoškolaček, které se přijdou podívat na „pokoj k pronájmu“. Mezitím na místní vysoké škole je Kathy (Gretchen Wells) odhodlaná zjistit, kdo zabíjí její spolužačky, což přítele Davea (Rodney Bedell) velmi dráždí. Když zmizí její kamarádka Dawn (Dianne Raymond), Kathy se přiblíží pravdě, když začne vyšetřovat doupě Pringlesových.

For Old Times Sake

For Old Times Sake (2018)

Po smrti rodičů se dívka vrací domů, aby se postavila monstrům ze své minulosti.

Scary Tales

Scary Tales (2014)

Scary Tales je jedinečná hororová antologie s pěti povídkami. Když se čtyři přátelé sejdou na odlehlé chatě, vyprávějí si příběhy u táboráku, ale hranice mezi fantazií a realitou se brzy rozostří a začnou se dít nevysvětlitelné věci. Tajemství se odhalují a příběhy ožívají a noční můry se mění ve skutečnost. Pět povídek, v nichž se objevují zvraty, zombie a duchové, vlkodlaci a démoni a další, vytváří v této antologii šílenství a hrůzu. Přátelé se o své příběhy podělí v příběhu „The Cabin“. V povídce „The Bully“ vystupuje muž, který je zvyklý prosadit se silou, ale brzy se setká s někým nebo něčím, co se mu postaví. „Curiosity Kills“ vidíme Amber a Mikea, kteří jsou na útěku po tragédii a narazí na dům a rodinu se spoustou tajemství. „Majority Rules“ je o nekalé karetní hře, která vede k vraždě a následně k něčemu mnohem horšímu. Osobní démoni si berou život a na dveře zaklepou zombie. „The Bridge“ je duchařský příběh, který chce jeden student dokázat, že je most pouhou městskou legendou. Brzy zjistí důvod, proč trvají na tom, aby se od „Ďáblova mostu“ drželi dál.

H. P. Lovecraft's the Old Ones

H. P. Lovecraft's the Old Ones (2024)

Námořní kapitán Russel Marsh (Robert Miano) byl 93 let posedlý prastarou bytostí a pro kult páchal hrůzné činy. Nyní je volný a snaží se vrátit v čase, aby své temné činy napravil, zatímco kult přísahá, že ho zlikviduje.

Trinket Box

Trinket Box (2023)

Novomanželé Mike (Acoryé White) a Ava (Augie Duke) se přestěhují do nového domova, kde chtějí začít nový život, ale historické zlo, které bylo po léta uzamčeno, se chystá dostat na svobodu a zpustošit jejich vztah i životy.

Vlkodlak v dívčí polepšovně

Vlkodlak v dívčí polepšovně (1961)

V dívčí škole je několik studentek zavražděno vrčícím stvořením podobným vlkovi/člověku. Podezření padá na nově příchozího učitele.

Subject 101

Subject 101 (2022)

Uprchlík bez domova hledá nový začátek v Evropské nadnárodní agentuře – ale ta s ním má zcela jiné plány.

Canceled

Canceled (2023)

Gone Ghosting je populární tým lovců duchů, který vydělal miliony na živém vysílání a prodeji zboží. Lise (Fanny Klefelt), Catta (Felicia Kartal), Sandro (William Wasberg) a Polly (Emma Valev) se připojí ke skupině, aby v živém vysílání lovili duchy a dokázali, že vše je skutečné. Vniknou na místo, kde podle legendy všichni zemřeli, a uskuteční nejšílenější živé vysílání všech dob.

X-Men '97

X-Men '97 (2024) (seriál)

Skupina mutantů využívá svých nadpřirozených darů k ochraně světa, který je nenávidí a bojí se jich; čelí výzvám jako nikdy předtím a jsou nuceni čelit nebezpečné a nečekané nové budoucnosti.

American Horror House

American Horror House (2012) (TV film)

Je halloweenská noc. Dům sesterstva je zaplaven duchy, zatímco matka domu se vydává na vražednou dráhu.

You'll Never Find Me

You'll Never Find Me (2023)

Patrick (Brendan Rock), podivínský a osamělý obyvatel, žije v mobilním domě v zadní části izolovaného karavanového parku. Poté, co vypukne silná bouřka, se u jeho dveří objeví záhadná mladá žena, která hledá úkryt před nepřízní počasí. Čím déle noc trvá a čím více se mladá žena o Patrickovi dozvídá, tím obtížnější je pro ni odejít. Brzy začne pochybovat o Patrickových záměrech, zatímco Patrick začne pochybovat o svém vlastním uchopení reality.

Axegrinder 666

Axegrinder 666 (2023)

Freddy Palmer (Shawn Uebele) je mrtvý. Znovu. Ale ne na dlouho. Když skupina gotických dívek odjede na pláž, narazí nejen na bývalé přítele a bývalé nejlepší kamarádky. Freddy se probudí a proseká se všemi, kdo mu stojí v cestě.

Frozen Sasquatch

Frozen Sasquatch (2018)

Vědci vyšetřují záhadná zmizení na výzkumné základně, kde byl údajně spatřen divoký tvor.

Reklama