Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (1 482)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Už jste někdy přežili jízdu vlakem po hořícím a hroutícím se mostě? Že ne? Tak tady vám řeknou jak na to, ale asi nakonec budete potřebovat alespoň jednoho upíra. ... Tož proč na to všichni hledíte s očekáváním, že to bude nějaký oscarový film?! U mě to očekávání splnilo a dal bych tomu úctyhodné 3 hvězdy, ale za kvalitní konec jednu další přidám. Už mě sice tyto filmy, kdy mistr učí žáka jak masakrovat záporáky ať už na jakýkoliv způsob, přestávají bavit, ale prostě mě to něčím okouzlilo. Jen varuji toho kdo se řídí mým hodnocením, opravdu se mi to jen trefilo do noty!

plakát

Ad Astra (2019) 

Mě se to teda líbilo víc než Interstellar. Bylo to mnohem věrohodnější a Piťák nezklamal. ... GA Cinema DA

plakát

After: Polibek (2019) 

Další romantárna, pro mě jako stvořená. Trošku mi ale přijde, že to vykrádá Stmívání a pak samozřejmě 50 odstínů. To ale nevadí, slza ukápla, účel splnilo. Uvidíme, co další díly.

plakát

After: Pouto (2022) 

To jako vážně hodláte točit další díl?! Je to pořád dokola - on je kokot, ona kráva a ta, co to napsala je retardovaná. Na to už do kina nejdu. Ke všemu Hardin možná je stále machýrek a lamač dívčích srdcí, ale Tessa vám začíná tloustnout - už ani ty sex scény nestály za to. ... GA Cinema

plakát

After: Přiznání (2020) 

Puberťácká slaďárna, na kterou už jsem asi moc starý. Možná kdyby tam nebylo tolik klišé, kdy si stačilo jen o některých problémech promluvit, tak by si ušetřili spoustu vyhrocených situacích a mé horší hodnocení, ale jak říkám, možná jsem na to příliš starý a dneska se ti mladí tak chovají. Třeba je to dokonce lépe napsané, než vidíme ve filmu. Např. ta velice krátká scéna s její matkou a bývalým - mnou naprosto nepochopené a zbytečné. Problémy s alkoholem ten týpek v tomto podání rozhodně neměl. To bohužel vypadá jinak. No ... ale stejně na další díl půjdu. ... GA Cinema

plakát

After: Tajemství (2021) 

Když si pročítám mé komentáře na předešlé díly, tak musím podotknout, že se vůbec nepoučili. Asi to ani nemají zapotřebí, ty ztřeštěné holky na to stejně půjdou, teď nic podobného v kině neběží. Jen mi fakt přijde škoda, že se celý film nic neděje a pak v to v závěru vyrazí dech. Je to takhle divně i napsané? Dost často mi přijde, že jsou tam některé scény úplně zbytečné a že kolem toho mála důležitého je spousta omáčky, kterou nikdo neumí vytvarovat. Škoda, postavy jsou hezké, ale mimo hlavní dvojici mezi sebou nemají chemii.. ... GA Cinema Girls Night

plakát

Agatha Christie's Poirot - A co tvoje zahrádka? (1991) (epizoda) 

Tomuto dílu nějak nemám co vytknout, není nejlepší, ale splňuje vše důležité. Teda až na to, že je to už minimálně po druhé, co Poirota někdo zavolá a on přijde pozdě. Opakovaný vtip není vtipem. ... Účet za oblek, strychnin, ustřice, růže pojmenovaná po Poirotovi.

plakát

Agatha Christie's Poirot - Bonboniéra (1993) (epizoda) 

Pokud byl Orient Express nejlepším dílem, tak toto je numero duo. Strašně mě to překvapilo, pomalu jsem ty krátké díly zatracoval a tohle bylo opravdu úžasné. Celá atmosféra, nakouknutí do minulosti Poirota, kvalitní zápletka a děj. Celou dobu jsem čekal jak to dopadne a nakonec ten zvrat... super:D. A ta ženská, ten konec! ... ach :D ... Agáto, Grieve dobře vy:D. ... Trinitrin, čokoláda, koberec, ocenění Jeppa.

plakát

Agatha Christie's Poirot - Byt ve třetím patře (1989) (epizoda) 

Nepřevratná zápletka, ale neobvyklý konec, kdy ještě Poirotovi poskoci celkem dlouho honí vraha zatímco sám Poirot pomalu a bravurně schází schody:). Příjemná vsuvka s rýmečkou, divadelní hrou a Hastingsovým autem. Bohužel to tu opravdu dohání spíš vtip, než zapeklitost případu, což je u detektivky špatně, vůbec se nedivím nižšímu hodnocení. ... Stejný dům, kde bydlí Poirot, revolver, šachta pro odpadky, manželství ve Švýcarsku. ... PS: Pane bože, kdo u Slováků píše ty obsahy?! Ani jeden kec z toho není pravda.

plakát

Agatha Christie's Poirot - Cornwallská záhada (1990) (epizoda) 

Ze začátku jasná zápletka se změní v méně čekaný lov na pravého vraha. Musím podotknout, že se najde pár režisérů, kteří umí natočit i ty krátké Poiroty a dodat jim tu správnou atmosféru, které zde rozhodně bylo dosaženo. Problém je ale pořád stejný, divák nedostane příležitost případ řešit sám, příběh je mu pouze nastíněn a ve finále řečeno, kdo to vlastně byl a proč. ... Jed.