Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (1 482)

plakát

Idol (2023) (seriál) 

Nic zázračného, ale pravděpodobně to bez skrupulí a cenzury zobrazuje drsný hollywoodský život. Pokud shrnout jedním slovem, tak to bude "SEXY". Ta mu to na konci dobře vytmavila :D Taky hodnotím pozitivně to, že i když se to příliš nechytlo a skončilo to velmi brzy, tak konec je dá se říct uzavřený.

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Jako zaměstnanci korporátu se mi to moc líbilo a v některých postavách jsem viděl sebe a své kolegy. Věřím, že ani jiní mého věku by nemuseli být zklamaní. Moc nerozumím, proč toto hodnotíte tak špatně a nějaký trapný Prvok, Šampon, Tečka a Karel má vyšší hodnocení. V Česku se podobné komedie moc neumí a cpou se tam nesmyslné dějové linky. Tady si to na nic nehraje a je to plnými doušky bláznivá komedie s perfektním obsazením. Smál jsem se od začátku až do konce a o tom to má být. ... MKUH

plakát

Ferrari (2023) 

Pro nezainteresovaného člověka kvalitní podívaná a dokonce v napjatějších situací stoupl i adrenalin, teda hlavně ke konci. Horší, že jsem se ztrácel v honičkách s Maseratiho konkurenty, vzhledem na identickou barvu jsem fakt chvilkami nevěděl, kdo je kdo. Film se ale samozřejmě netočí jen kolem aut a dovolil nahlédnout do zajímavého života Enza a ani to není k zahození. Zahrané je to samozřejmě nejn v podání Adama perfektně, jen moc nerozumím tomu, proč volili takto mladé herce a pak je značně postaršovali. ... GA Cinema

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) 

Já myslím, že je velká škoda, že nám tímto filmem končí jedna dlouhá sága DCU filmů a budeme si horko těžko zvykat na nové hrdiny. Nedovedu si totiž představit jiného Aquamana než Jasona, ani jiného Supermana než Henryho nebo jinou Wonder Woman než Gal (Ti co miluji Lyndu by mi asi dali :D). Mnozí možná doufali ve velkolepé finále ala Avengers Endgame, ale to nám bohužel po zaříznutí těchto projektů nebylo souzeno. Já hodnotím to, že tento film nebyl ještě víc zaříznutý, byl dotažený do konce a my jsme si mohli užít docela kvalitní vizuál (nebál bych se 3D) a celkem pohodový děj bez trapných momentů. ... Cinestar Ostrava 4K

plakát

Grinch (2000) 

Velmi krásná pohádka s poutavým dějem a originálními vtípky, které naštěstí jinde moc nevykrádají. Má to super český dabing hlavně v podání vypravěče pana Svěráka, ale přestože Grinch také není špatně namluvený, tak si myslím, že je škoda, že neslyšíme Jima v originále. Ten tam předvádí neuvěřitelné kreace.

plakát

Viník (2021) 

Stojí to jen na Gyllenhaalově hereckém umu. Námět velmi zajímavý a v některých situacích silný. Jednou si musím pustit originál.

plakát

Poldův švagr (2016) 

Jak píše Malarkey, filmy tohoto typu jsou skvělé na relax a čekáme od toho aspoň trochu srandy. Ta se bohužel moc nedostavila, až možná ke konci filmu, ale relax to trochu byl. A "TEN" Taylor Swift? To ten dabér nebo ten, co to překládal?

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) 

Jako je to na 3 hvězdy, ale protože si tu dáviči cukroví zas hrají na experty, tak trošku dorovnám skóre. A víte co? Já měl hezké vánoce a tohle mi hezky podtrhlo náladu. Dobrá nemá to kdo ví jak převratný děj a herecké kvality, ale příjemně to do sebe nějak zapadlo a pobavilo :).

plakát

Tři přání pro Popelku (2021) 

Sice je to velká vyžíračka právě té naší Popelky, ale remaků tu máme všeho možného, tak proč né něčeho našeho? A světe div se, ono je to už 50 roků - trošku to oživit a zmodernizovat chtělo. V Norsku si aspoň nemuseli dělat umělý sníh. Rozhodně nesrovnávám s Libuškou (pro některé hrdé), ale Astrid je také moc krásná popelka, princ je sice větší ťulpas a moc kouzla nepobral, ale macecha je tu rozhodně drsnější. Líbí se mi, že trochu upravili chování postav, například popelčiny nevlastní sestry a pak i Popelka sama řekne, že se s princem znají chvíli a neměli by spěchat do chomoutu. Jen ten zbytečný nesmysl na konci s princovými kamarády si mohli odpustit. Vtipný byl dabing Trávníčkem :).

plakát

U mě dobrý (2008) 

V jeden moment, kdy to trochu upadalo do deprese jsem se bál, že už takový bude zbytek filmu, ale naštěstí si to v druhé půlce přichystalo skvělou zápletku. Krásný film.