Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Jak jsem poznal vaši matku je naprosto fantastický seriál, který schovává nejen velmi kvalitní vtip, Barnyho dokonalé nápady na svádění, Tedovu romantiku každým coulem, Maršálovu 'sílu', rady flétnistky a šarm Robin. Ono to hlavně schovává životní pravdu víc než kterýkoliv jiný seriál a já doslova hltám každý díl. Ale nejdůležitější na tomto seriálu je to, že v Robin vidím ji - dívku, po které tak toužím a už ji nemůžu mít. ... 01x22, 03x17, 04x05, 06x13, 06x18, 07x19, 08x01!!!, 08x12, 08x20, 08x24, 9x03, 9x09, 9x16!!!, 9x17 a jednoznačně 9x24. Finální sérií si to trošku pokazili, protože už to fakt moc natahovali, některými zbytečnými epizodami, ale ten konec za to stojí a já si zas stojím za tím, že je to nejlepší seriál vůbec. A matka je krásná a sympatická, nevím co všichni řešíte. Kéž by i skutečný život končil tak hezky.

Dexter

Dexter (2006)

Dexter mě velice bavil, má neobvyklý námět a sympatické herce, které do poslední chvíle nevyměnili. Bavila mě celá rodinka policistů, Quinn, Batista atd. Dokonce, co se týká českého dabingu, tak to snad posrali jen u Vince, ale když už, tak razantně. Jako úchyláka si ho dokážu představit jen s tím původním hlasem, ten v závěru už k němu neseděl, ona se ale dost změnila i jeho postava a už to nebyl on, možná proto to původní dabér odmítl dokončit. Nejvíc mi ale samozřejmě přirostl k srdci samotný Dexter a Debra, ti dva byli naprosto perfektní a Debra je nádherná ženská. Konstrukce tohoto seriálu mě bavila, přestože jeho úniky byly kolikrát absurdní. Nenapadalo mě moc možností, jak to ukončit a bohužel asi ani tvůrce to nenapadlo. Konec mě zklamal a to hodně. Bylo jasné, že se to bude nejvíc točit kolem sourozenců, ale tenhle konec nebyl ani nijak dojemný nebo šokující. Byl jsem nervózní a bál jsem se, co se stane, ale pokazili to. Možná, kdyby ubrali úplně poslední scénu... ale ne, asi ani to by to moc nezachránilo. V průběhu byly lépe zakončené epizody. Dle mého by nejlepší konec byl někde v sedmé sérii, kde Dexterem s Debrou a Evelyn polemizují o životě na lodi Slice of Life. Přesto jsem se dlouho bavil, jsem neštastný, že už neuvidím další epizody a závěr jim snad někdy odpustím.

Californication

Californication (2007)

Ono to tak nějak přesně odráží mou osobnost. Přestože je to v 5. sérii trošku slabší, tak je to pořád jeden z velice mála seriálů, který má krásný konec a v průběhu váš dokáže rozesmát i rozbrečet.

Vincentův svět

Vincentův svět (2004)

Svět z prostředí Hollywoodu je něco, kde jsem vždy chtěl být a nemůžu. Je jedno, že příběh čtyř maníků s agentem je vymyšlený, točí se to kolem reálných osob, filmů a snad je to i založené na skutečném jednání ve filmovém světě. Užívám si nejen kvalitu seriálu, ale také vidím tam, kde jsem vždy chtěl být a je to parádní jízda.

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Nejlepší konec ze všech! Tento seriál jsem stejně jako většinu z těch táhlých sledoval na několikrát, ale poslední zátah se od třetí řady podařil až úplně do konce a ten konec za to rozhodně stál! V půlce 4té mi přišlo, že už neví co tam ještě dát, aby to natáhli, hlavně kvůli stále častějším zvratům, jenže jsme se pomalu a jistě blížili do finále a přestože jsem rád, že alespoň jeden z mála takových seriálů má tak úctyhodný a kvalitní konec, tak na druhou stranu se mi po tom všem bude moc stýskat. ... 4x18 - ''Tohle tě může dostat do pořádných problémů. Můžeš za to jít do vězení.'' ''Do kterého?'' - Michael Scofield ... Be the change you want to see in the world

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Myslím, že písmeny nejde plně vyjádřit to, co ve mě Ztraceni zanechali. Konec je moc krásný a já se klaním všem, díky kterým takový mohl být. Na jednu stranu mě mrzí, že tento seriál nezůstal jen u vzoru z první řady, i když to uzavření, díky přítomné mysterióznosti, je úžasné. Přitom už v průběhu mě to dokázalo vyrazit dech a Sun a Jin... to bylo velice složité rozdýchat, stejně jako mnoho dalších situací. Poslední dvě série jsem dával už vesměs vkuse a přesto jsem se ztrácel, co je minulost, současnost a budoucnost:). Propracovanost a herecká dokonalost, která nemá u konkurence obdoby. ... 5x07 Hugo: Susi, bavím se teď s chlapem na vozíku? ... Jo. ... Ty vole, co tady děláš? 5x15 Kdo je prezidentem USA? Hugo: Dobrá, jsme z budoucnosti. 6x16 Hugo: Neřekl jsi, že tu bude Anna Lucia. ... My se známe špeku?

Hrdinové

Hrdinové (2006)

Hrdinové mě hodně bavili a nebál jsem se je řadit mezi ty nejlepší scifi seriály, taky hlavně kvůli první sérii. Pak už to ale jako se všemi seriály tohoto typu šlo z kopce, tvůrci se to snažili uměle natahovat a přidávali kolikrát absurdní situace i s přihlédnutím na tak kouzelný svět. Bohužel to v případě hrdinů ani nedotáhli do zdárného konce, protože 4. série končí v půlce s totálně otevřeným dějem. Žádný WOW efekt, žádné slzy, prostě nic a tak by prostě mnou tak obdivovaný seriál měl končit. Pět hvězd tu ale zatím nechám, píšu to v době, kdy už vím, že tvůrci chtějí po 5ti letech znovu navázat, což se jen tak nevidí a tak tomu dám šanci. Ovšem pokud selžete, tak se začnu zlobit :). Sympatizoval jsem v podstatě se všemi hlavními hrdiny, časem mi začínal vadit Sylar, ale ne protože byl záporák, ale protože ... SPOIL... ho tam stále, ale stále vraceli... ke konci už to fakt nebylo vtipné. Clair se mi taky moc líbila i jako ženská samozřejmě, ale kolikrát z ní taky dělali p*činku. A kdybych měl říct toho nejoblíbenějšího, tak je jím rozhodně Peter! ... ad 11.10.2014 ... Tak nějak jsem později zjistil, že existovalo ještě 7 dílů :D ... kde si tak trošku napravili reputaci (i Sylar). Ne že by konec byl převratný, jak v podobě Prison Break nebo Ztracených, ale za ty roky věrnosti je to mnohem lepší odměna, než To be continue ve 12. díle :). Je špatné nechávat otevřené konce, když už pomalu ale jistě spějeme k záhubě. Dnes už zase vím, že Heroes: Reborn bude restart a na tehdy otevřený konec už prostě nikdy nenavážeme. Zklamali jste mě.