Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (58)

plakát

Lovecká sezóna 3 (2010) 

Mnohem lepší než dvojka. I přes pár utahaných momentů, velice zábavné!

plakát

Lovecká sezóna (2006) 

Milouuuuš....srrranda od začátku až do konce.

plakát

Škola života (2009) 

Perfektní film, který u diváka vyvolá mnoho morálních otázek, na které jsem si alespoň já nedokázala vždy jednoznačně odpovědět. Výborně zahrané a krásně vystylované, doba, kterou film líčil z plátna přímo sršela. Jen ten konec! Jestli mi něco dokáže zkazit kvalitní a hodnotný film nebo knihu, pak je to konec tohoto ražení. I přes něj dávám 4 hvězdy, protože nad filmem ještě po několika dnech od shlédnutí intnzivně přemýšlím. A už mám lepších konců hned několik:) Holt co si člověk sám neudělá...:)

plakát

Seznamte se s Applegatovými (1990) odpad!

WTF? Opravdu nepochopím jak něco takového může vůbec někoho napadnout. Nebo dobře, napadnout ještě jo, ale kde proboha sehnal 5 miliónů a spoustu lidí, ochotných se natáčení nečeho takového vůbec zúčastnit? Přiznávám, že podobné "kravinky" nejsou zrovna moje krevní skupina, takže asi hodnotím příliš příkře.

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Jednička mě nadchla, smála jsem se od začátku až do konce. Ale WTF, co je tohle? Bezduchá kopie jedničky, která nepřinesla naprosto nic nového, spíše naopak. Zápletky nic moc, o hereckých výkonech nemluvě. Opravdu jsem se posledních pár minut už těšila na konec. 2 hvězdy za senzační opici, která si uměla zapálit cigaretu, v čekárně na policejní stanici četla noviny a dealovala drogy v Bangkoku. Taková šikula by se snad hodila každému:)

plakát

Skins (2007) (seriál) 

1. a 2. série je neuvěřitelný divácký zážitek. Jestli tedy takhle žije mládež v Británii nevím a upřímně se toho děsím, ale zápletky, herecké výkony (ty především), spád, zvraty, kamera, celkový příběh a neuvěřitelně nečernobílé postavy jsou koncertem filmařského, hereckého, scénáristického a veškerého obecného talentu. Další pokračování jsou jen ubohým pokusem vyrovnat se dokonalosti. Od 3. série víš je to odpad, 1. a 2. zaslouží tak minimálně 200%.

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

James Franco je film od filmu lepší a lepší, digitální opice perfektní, zápletka má hlavu a patu, 105 minut uteče jako voda a film se ani jednou nezasekne na mrtvém bodě. Chytře je vymyšleno jak navýšení inteligence roztomilých opiček, tak vymření lidstva v posledních několika vteřinách filmu. Závěrečná bitva na Golden Gate má šťávu. Neumím si ani představit, jak muselo být celé natáčení filmu k popukání, když místo chlupatých opic skákali, křenili se a řvali lidi s pohybovými senzory na různých částech těla a obličeje. 100%. Jo a Tom Felton (Draco) si zase zahrál záporáka, kterému toužíte celý film zlomit nos. Ten kluk má na to prostě kukuč.

plakát

Ctihodný občan (2009) 

První polovina filmu byla na pět hvězd - nápad i zápletka super. Od třetí mrtvoly to ale začíná být stále větší slátanina, která má mnoho slabin a chyb. Poměrně dobře tady funguje vztah k jednomu z hlavních hrdinů, kterého přestože chápete, začínáte s jeho konáním nesouhlasit. Čím více o tom ale člověk přemýšlí, je v jeho jinak bezchybném počínání poměrně mnoho slabých míst, které by asi profesionál jeho kalibru nikdy neudělal. A ten závěr? WTF? To by snad bylo už logičtější, kdyby mu vpálili do hlavy kulku.

plakát

Lidice (2011) 

Nechápu ani jediný záporný komentář.