Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Pretty Woman

Pretty Woman (1990)

Pro mě je to naprosto kultovní záležitost. Nejsou to ty pravé Vánoce, když nevidím Pretty Woman :)

Kick-Ass

Kick-Ass (2010)

Tak to je fakt nářez! Hit Girl je the best of the best...

Million Dollar Baby

Million Dollar Baby (2004)

Srdcová záležitost. Neumím si představit herečku, která by se této role zhostila lépe, než Hillary Swank. Možná není klasickou představitelkou ženské krásy jako takové, její charisma a talent jí ale dělají mnohem více sexy, než mnohé platinové blondýny. Filmy Clinta Eastwooda jsou citlivé, útočí na zjihlá ženská srdce a na Oscary. Přestože osobně nejsem fanouškem jeho hereckého talentu (přijde mi trochu jako muž jedné pózy – vždy nabručený, odmítající projevy citů a nakonec polapen v síti lásky), jeho filmy mě vždy úspěšně dostanou. Milion Dollar Baby se v mém žebříčku drží těsně za Dokonalým světem.

Nezapomeň na mě

Nezapomeň na mě (2010)

Ach jo....ať to bylo sebevíc točené na efekt, ať je to sebevíc komerční, mě to prostě chytilo za srdce. Nemůžu si pomoct, ale Robert prostě válí... Rozhodně nezapomenu.

Zábavný park

Zábavný park (2009)

Naprosto úúúžasný soundtrack, nemůžu se ho nabažit. Po prvním shlédnutí mi bylo jasné, že přestože film určitě nebude mít v celkovém hodnocení víc, jak 70%, v mém osobním žebříčku se zařadí do popředí. Prostě mi to absolutně sedlo. Jesse Eisenberg je perfektní ňouma a Kristen sexy sympatická kočka. Možná jsou všechny postavy příliš černobílé, zápletky předvídatelné a prostředí zábavného parku trochu okázalé, ale o to tady přece šlo, nebo ne?100%