Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Ink

Ink (2009)

Těžko najít slova pro tento film, pro mě je to nadčasové dílo, které mělo spatřit světlo filmového světa až o pár let později. Dokázat natočit něco tak dokonalého, tak precizního, tak skvostného. Na tenhle film se nedíváte, ten vnímáte a prožíváte. Souboj představ se skutečností, takový ten šeptavý hlas, co vám napovídá, ať už to dobré nebo zlé. Ono to "One, two, three, four..." má přeci jenom něco do sebe.

Statečné srdce

Statečné srdce (1995)

Tak jako je bodlák národní rostlinou Skotska, tak Mel Gibson dokázal využít veškerý svůj potenciál pro svoji postavu. Drsnost i dokonalá linie všech chutí a pocitů s vámi začne pracovat od úvodních titulků až po hořké výkřiky svobody.

Zlo mezi námi

Zlo mezi námi (2003)

Kdo neviděl, nepochopí. Čekat od tohoto filmu můžete všechno, to co si z něj ovšem odnesete, je věc druhá. Snažit se být součástí zvrhlého systému, nemoci bojovat a přesto zůstat nezlomen, to je Zlo mezi námi.

Gladiátor

Gladiátor (2000)

Gladiátor, toť snad představa každého malého chlapce, až vyroste, pro nás dospělé má Ridley Scott řešení v podobě tohoto velkofilmu, které zaslouženě patří do žebříčku nej 200.

Šestiraňák

Šestiraňák (2004)

Six Shooter byl prvním větším počinem Martina McDonagha, po němž přišel již celovečerní snímek V Bruggách, kde si opět zahrál jako v tomto snímku výborný Brendan Gleeson. Pro mě krásně prožitých 27 minut u obrazovky...

Zběsilý útěk

Zběsilý útěk (2006)

Yes, yes, yes... Tohle je dialogová řežba, ne zrovna pro slabší povahy, jejíž vítězem se stává ten rychlejší s prstem na spoušti. V tomhle W. Kramer hodně překvapil, co se týče obsazení, umíte si představit jako Anzora "Dukea" Jugorskyho někoho lepšího než Karla Rodena???