Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Obsahy (6)

Ben

Ben (1972)

Snímek je pokračováním o rok staršího filmu WILLARD. Potom, co krysy pod vedením Bena zabily svého pána Willarda, utečou do kanálů, ale mezitím stihnou učarovat těžce nemocnému chlapci Dannymu. Danny je chytrý a hudebně velice nadaný a Bena si zamiluje hned na první pohled a oblíbí si i jeho "rodinu". Mezitím Ben vede dvojí život. Chvíli je roztomilá hravá krysa, ale za okamžik už vede smečku krys na výpady, jimiž děsí město. Danny odmítá uvěřit, že by za útoky krys mohl stát Ben a do poslední chvíle jej brání před celým světem a když pak vzplane poslední bitva lidí proti krysám, pokusí se mu s nasazením vlastního života pomoct.

Condenados a vivir

Condenados a vivir (1972)

Dostavník, jenž veze šerifa, jeho dceru a skupinku odsouzených vrahů, kteří jedou strávit nepříliš slunný podzim života na doživotní nucené práce na krutém, zasněženém severu Ameriky, je přepaden, eskorta postřílena šíleně se smějícím banditou a jeho synky a vůz je rozjet a ponechám svému osudu. Šerif i jeho svěřenci (včetně mladé a docela pohledné dcery) přežijí a procházka nehostinnou divočinou v této zajímavé sestavě může začít. Už ze složení skupiny si bystřejší jedinci můžou domyslet, že cesta divočinou nebude zrovna idylická. Kromě drsné hry kdo s koho je ve filmu i pár záběrů, které jsou poněkud drsnější než je u westernů běžně zvykem.

Sadomaster

Sadomaster (2005)

Členové nacistického gangu zabijí a znásilní postiženého mladíka a kousek oběti sní jakýsi opilec, z něhož se stane posedlý mstitel, který se náležitě obleče, opatří si zbraně a vydá se po stopách vrahů. A protože je důsledný, dojde i na politika, pro kterého gang pracuje, nazi ninji i jejich mistra.

Winter Lily

Winter Lily (1998)

Děj se odehrává v zimní Kanadě, kde není nouze o sníh. Mladý fotograf se ubytuje v malém zastrčeném penzionu. Dostane k večeři králíka, který mu moc nesedne a zjistí, že majitelka má nemocnou dospívající dceru Lily. Časem se mu podaří najít Lilyin deník a zjistit, že je nejen mladá, atraktivní a nemocná, ale taky sexuchtivá. Není tedy divu, že se mu z penzionu nechce a snaží se s Lily setkat. To se mu sice povede, ale není to tak fajn, jak očekával, protože - jak nás učí filmy - lidé provozující ubytovací zařízení na zastrčených odlehlých místech bývají málokdy normální a ani Lilyina maminka není v tomto ohledu výjimkou.

Alluda Mazaaka...!

Alluda Mazaaka...! (1995)

Seetharam je neporazitelný bojovník, vzorný syn a bratr, lidi ho mají rádi a umí to pořádně rozbalit při tanci. V jeho vesnici se opět chystá oslava jakéhosi svátku a Seetharam navrhne svému otci, starostovi vesnice, aby na oslavě daroval každému vesničanovi kousek pozemků patřících chrámu. Najdou se i lidé, kteří jsou proti (Srihari), takže najednou má Seetharam a jeho otec nepřátele. Protože je Seetharam čestný muž a ochránce slabých, dostane se do konfliktu s Shrihariovou sestrou Vasundharou a nepřátelství se ještě prohloubí, když se dohodnutý ženich pro Vasundhařinu dceru zamiluje do Seetharamovy sestry Maliswary. Vasundhaře není žádná špinavost cizí, takže je nakonec Maliswara obviněna z prostituce a Seetharam z vraždy a je odsouzen k smrti. Film začíná tím, že odsouzený se přijíždí naposledy pomodlit do vesnického chrámu, pokusí se o útěk a na útěku se ožení. Ve vězení pak vypráví advokátovi, jak k tomu všemu došlo.

Chabelo y Pepito contra los monstruos

Chabelo y Pepito contra los monstruos (1973)

Malý Pepito a jeho žravý, přerostlý bratranec Chabelo jsou dost divoké děti a správní skauti. S vedoucím Gerardem a bandou dalších skautů se vydávají na výpravu a dostane se jim varování, aby nechodili přes les, že tam straší a je tam jeskyně, kde příšery hlídají poklad samotného ďábla. Po chvíli se k nim přidá Pepitova sestra a Gerardo se rázem točí jen kolem ní. Aby si napravili reputaci za to, že Pepitova sestra všem pokazila výlet, vydají se oba bratranci prohledat les a chytit gorilu, která utekla z cirkusu a skrývá se v okolních lesích. Gorilu opravdu potkají, ale místo chytání utečou do jeskyně, potkají plno známých příšer z hororů (vlkodlak, mumie, Frankenstein a vodní příšera) a nakonec dojdou až do podivného sídla plného ještě podivnějších vojáků s plechovými maskami. Ostatní skauti se rozdělí na dvě skupiny. Jedna jde pro pomoc, druhá za chlapci do jeskyně. Taky se potkají s příšerami a taky dojdou do sídla podivných vojáků. Objeví i ďábelského vědce, který vojákům velí. Vojáci skauty pochytají a chystají se jim vyoperovat mozky. Díky oběma chlapcům a statečnosti mexických skautů se jim to ale nepovede.

Reklama