Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (263)

plakát

Dodooknom, dodooknim (2017) (seriál) 

Pozitivně hodnotím pěkně a citlivě zpracovaný vztah otce a synů. Plus dobré herecké výkony hlavních mužských představitelů. Jinak to ale není žadná sláva, naprosto nelogická je délka padesáti epizod, přestože příběhu by stačila maximálně tak poloviční stopáž. Ale hlavně, a to prostě nedokážu skousnout, děsně mi lezlo na nervy, jak se všichni honili za originály map, když vy bohatě stačily kopie, které už měli, a ještě by vlastně stačila i jedna, kdyby byla snaha hledat na víc místech..

plakát

Život ve vzduchu (2017) (seriál) 

Fajn nápad, ale záběry ze soukromého života protagonostů mě neskutečně nudí a nutí brát do ruky ovladač a uvažovat o přepnutí. Pro dříve komentujícího sskrblika - angličákům se nepřizpůsobujeme, přizpůsobujeme se angličtině, která je v dnešní době nejpoužívanější jazyk při mezinárodní komunikaci. Gejty a bórdingy jsou to proto, aby tomu rozuměli všichni. Samozřejmě ti nikdo nebrání, aby ses na letišti zeptal na bránu 10.

plakát

Jak se fotí... (2017) (seriál) 

Díky za parádní pořad, kde se člověk dozví nové věci o focení. Pan Šibík je borec, kterýho si hodně vážím, pana Šmída mám zase ráda za jeho krátké reportáže. Jako dvojice mi sedí. Uvítala bych trochu víc technických informacích o správném nastavení foťáku v té které situaci. Možná kdyby bylo možné vždycky u ukazovaných fotek dát někde do rohu info o zvoleným nastavení, aby si to člověk mohl ze záznamu prohlídnout.. I když je jasná věc, že tak dobrý fotky, jako má pan Šibík, nikdy mít nebudu. Prostě proto, že nemám v sobě ten kus zdravé drzosti strčit lidem před obličej objektiv a vyfotit je.

plakát

Keurimineol maindeu (2017) (seriál) 

Neznám předlohu, takže nemůžu srovávat. Ale jedná se prostě o kopii typických amerických krimi seriálů, kterých vídáme v TV denně několik a pořád dokola. Se stejnými pozitivy a se stejnými nesmysly. Moon vypadala jako chodící mrtvola, souhlasím, že se na tuhle roli nehodí. Ostatní mi nepřišli tak strašní. Reaper byl dost trapnej. Naopak zaujaly díly s tím borcem, co střílel lidi z auta. Ale jestli to neuvidíte, tak o nic nepřijdete. Vzhledem k tomu, že nejde dát 50%, tak volím 3* (zcela neobjektivně - protože LJK). :-)

plakát

Zachraňte mě (2017) (seriál) 

4* dávám hlavně za zajímavý prostředí a hezkou ukázku, co dokáže náboženský fanatismus. Ta tajemná atmosféra byla sice pěkně udělaná, ale přišla mi trochu mimo - nic tajemnýho nebo hororovýho tam nebylo. Hlavní herečka je krásná a má úžasnej hlas, nicméně chvílema dost přehrávala. Vynikající byl Woo Do-Hwan jako Dong-Cheol, podle mě to byla hlavní mužská postava, nikoliv Taec-Yeon (ten je pořád stejnej).

plakát

Normální autistický film (2016) 

Hodně zajímaví mladí lidé. Jenom mě mrzí, když o sobě hnusně mluví, protože si to nezaslouží.

plakát

Herbář (2013) (pořad) 

Mam dilema. Dala bych plny pocet bodu za dokonalou parodii na ezopice. Na druhou stranu mam ale silnej pocit, ze to je cely mysleno vazne.. :-o Nic proti zdravym produktum, starym receptum a bylinkam, naopak! Ale copak se takovy tema musi pojmout takhle tupe? Ty komentare, hlasy obou dam, jejich ucesy a obleceni.. To vsechno jsou typicky příklady toho, proc jsou (bohuzel) lidi s pozitivnim pristupem k darum prirody ostatnimi povazovani za exoty.. Skoda takhle zkazenyho dobryho tematu..

plakát

Boj o těžkou vodu (2015) (seriál) 

Po prvních dvou dílech ze tří jsem byla rozhodnutá dát 5 hvězd - 4 za první a 5 za druhý díl. Ovšem u třetího dílu jsem nevěřila vlastním očím - jako by najednou na režisérské stoličce seděl někdo jiný.. Poté, co se téměř všechny postavy začaly hroutit kvůli několika obětem z řad civilistů a místo vojenské akce se začala řešit prázdná děloha paní továrníkové, měla jsem chuť třísknout s ovladačem a nekazit si zážitek z úvodních epizod. Vydržela jsem to do konce, ale pokud někdo budete chtít na seriál teprve koukat - pustťte si jenom první dvě části, ty jsou špičkové.

plakát

Bimileui seob (2017) (seriál) 

Za mě plný počet a kdyby bylo víc hvězdiček, ráda bych přidala. Chytré, napínavé (i když ne moc akční), s výbornými postavami. Hlavní postavy - prokurátor a děsnej suchar Hwang a policistka Hanová představují pro mě osobně jednu z nejlepších vyšetřovatelských dvojic nejen z korejských seriálů. Speciálně Hanová je naprostá frajerka, takovou ženskou bych chtěla mít při práci vedle sebe - chytrá, stručná, neukecaná, zároveň ale laskavá a docela srdcařka. No asi jsem se poprvé zamilovala do ženský postavy :-) Hodně se mi líbilo, že až do konce nešlo pořádně říct, kdo je vlastně ten špatnej a kdo není. A ještě pochválím hudbu. TvN prostě zase nezklamalo. ♥♥♥

plakát

Nutné k přežití (2006) (pořad) 

"Ukazu vam, jak preziju. Mam pouze cutoru s vodou, nuz a kresadlo... " To si autor dela prdel?