Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (1 787)

plakát

Vlkodlak (2010) odpad!

Po zhlédnuti této sračky mám pocit že mě ten vlkodlak hryzl rovnou do řiti a těžké nutkáni řvát bolestí z toho čeho jsem byl svědkem.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Vtipné akční sci-fi kde hlavní hrdina je odstřelen tolikrát buď ženskou, emzákem nebo zlikvidován svou blbostí, hlavně ta jak se nechá elegantně přejet autem že by to jednoho nepobavilo a ono slyšet pokaždé poté když chcípnu vstávej ty červe tak bych dělal vše proto aby už byl konec nadobro, Doug Liman natočil nejlepší popkorn letošního roku.

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

Mluvící popelnice znovu na scéně od megalomana Baye, ono se říká kuj železo dokuď ....... však víte ale omílat stále to stejné do omrzení to mě vážně nebere, tak si říkam že ty filmy snad platí americký automobilový průmysl aby nedošlo k další krizi, akce fajn, triky též ale vážně to už tu přeci třikrát bylo, Michael Bay bude asi už do smrti natáčet tu nejdražší reklamu na kraksny jaká kdy byla, no je to jeho volba.

plakát

Pavoučí teror (2002) 

Zábavný filmeček který se nebere příliš vážně, mám rád pavouky a tady jich je dost a na dobu svého vzniku docela slušné triky.

plakát

Agenti v sukních: Jaký otec, takový syn (2011) odpad!

Film pro Tv NOVA jako stvořený, dementní dílko s komikem? Martinem Lawrencem kde je divák svědkem ubohých vtípků pokuď se to takto dá vůbec nazvat ale pro některé je nulová zábava a trapnost také zábavou, pro mě tedy ne.

plakát

O Janovi a podivuhodném příteli (1990) (TV film) 

Pohádky toho Dánského blázna mě nikdy nezaujali ale tady látku skvěle převedl do filmové podoby Ludvík Ráža a natočil pohádku plné temnoty, napětí a odvahy s krásnou hudbou Petra Hapky je jen škoda že už potom u nás pohádku v podobném duchu nikdo nenatočil.

plakát

International (2009) 

Tom Tykwer nám předložil chytré špionážní akční drama a jen dokázal že má talent na rozdávaní, chvíle napětí přesně střídaná se skvělou akcí v ulicích New Yorku a agent alias Clive Owen nemá chybu.

plakát

Bony a klid 2 (2014) odpad!

Vít Olmer nám zase natočil veledílo a já se na to podíval a dobře my tak když se chce člověk vytrestat stačí si pustit film tohoto režisérského budižkničemu a má o utrpení postaráno, děj filmu aby divák pohledal a herecké výkony? o tom nelze diskutovat vůbec jen se ptám sám sebe má to Český film zapotřebí. 0. od 0. pojde.

plakát

Černý rytíř (2001) odpad!

Nazvat tuto ubohost komedii je samo o sobě neuvěřitelná drzost, kupa nudy smíchaná s trapnosti.

plakát

Expresní zásilka (2012) 

Ťuk,ťuk,ťuk pane Koepp je někdo doma? Penečku jo to byla ale cipárna jak mraky, ach Levite do čeho ses to dal.