Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (952)

plakát

Franta mimozemšťan (2024) 

Když už konečně někdo natočí vtipnou českou komedii, tak to tu všichni ti yntelechtuálové srazí do modrých čísel. Já se bavil, a Brno využili dokonale...

plakát

Opičí muž (2024) 

Wick kdyby ho natočili v indii a prošpikovali kulturními a náboženskými odkazy. Závěrečná půlhodinka gore byla docela bezkonkurenční.

plakát

Hlasy mrtvých (2023) 

Živořit takhle x staletí v zazděné cimře 1+VK(vlhký sklep) musí být po pár světelných dekádách docela opruz, a to i bez toho, aby váš věčně nějaký trouba co zrovna toto lukrativní RBnB provozuje nutil imitovat včera zšednuvšího Lábuse. Připočtěme si k tomu, že v celém velkolepém opusu hraje všehovšudy 5 lidí, a začínají se Vám rýsovat kontury tohoto průšvihu zelenavě rýsovat. Neúspěšný podnikatel, který by z fleku mohl hrát chlapce, který si hrál s ohněm, tupý trouba, který by se mohl honosit všeobjímajícím master of unlocking, důležítý paprávník o kterém slyšíte asi 4 za film a pak už radějí ne, černoška, čistě proto abychom byli rasově korektkurvní no a trubka, která zde paroduje hlavní herecké opruzení. Zív.

plakát

Mladá dáma (2024) 

How to train a dragon 4 adult (netflix) edition!

plakát

Jawan (2023) 

Ty bolywoodské tanečky by to chtělo proškrtat a hned by se divák dostal na snesitelných 90 minut.

plakát

Zabiják (2023) 

To, že jsem u toho včera usnul, jsem měl pokládat za obří červenou kontrolku.Bohužel jsem to však přičítal únavě. Únava, je totiž přesně to, co po téhle narkolepsii budete cítit.

plakát

Saw X (2023) 

Ve 4dx pomerne slušnà řezničina!