Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (143)

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Perfektní seriál, který mě baví. Ovšem... Jak nesnáším filmy a seriály s titulky.. v tomto případě se na nic jiného koukat nedá... česky nadabovaná verze je jednoduše příšerná! :) A klasická hláška "Zkoušeli jste to vypnout a zapnout?" se u nás na škole docela pěkně uchytila (IT). :)

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Tim Burton a Johnny Depp? Opakuji se, ale tohle je pro mě dokonalá kombinace. :o) Krásně ujeté kostýmy. Moje milovaná Helena B. Carter a oblíbený Alan Rickman... Já jsem nadšená! :o)))

plakát

Alf (1986) (seriál) 

Milovala jsem ho, když jsem byla ještě dítě... A když se na tento seriál člověk koukne v dospělém věku, baví se stejně a chápe i další věci, které mu v dětství unikli! :) Oddychová zábava!

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Amélie patří k filmům, na které se člověk může podívat 5x za sebou a neomrzí a nezklamou. Naopak, vždy člověk najde něco nového, čeho si předtím nevšiml. Paráda! Takové filmy miluji. Po shlédnutí jste nabití dobrou náladu a máte nutkání šířit ho všude kolem sebe. A nebo dostat rodiče ze stereotypu posláním trpaslíka na cestu kolem světa! :o) Film jsem viděla poté, co jsme byli v kině na filmu Galimatyáš a hned jsem poznala podpis pana režiséra, který je nezaměnitelný!

plakát

Anatomie lži (2009) (seriál) 

Podle mě parádní seriál.. Zajímavý.. U nás je také pár skvělých odborníků v tomhle oboru.. ale bohužel nepracují pro policii (ty, o kterých já vím)... a je vážně zajímavé sledovat, jak reaguje naše tělo při lži atd.. Je pravda, že odborník o nás ví téměř vše jen poté, co mu podáme ruku a on se zeptá na maximálně 3 dobře mířené otázky... Fascinující! Vždycky mě toto téma zajímalo... Hlavní hrdina mi dost připomíná Dr. House! :) Takže ++!

plakát

Andělé a démoni (2009) 

70% A to jen proto, že knížka je prostě BOMBA a s filmem se to nedá srovnávat! A také k úctě k panu Tomu Hanskovi. Ale toto filmové zpracování je rozhodně lepší, nežli zpracování Da Vinciho kódu... Kniha oproti filmu je napínavá, dynamická, děj je čtivý a chytlavý... S hlavním hrdinou Robertem Langdonem prožíváte všechny jeho strasti a potíže... Film bohužel... :( Nedokázal si udržet mou pozornost... chvílemi to nebylo vůbec napínavé... ačkoliv by mělo... a celý ten děj tak nějak.. "prosvištěl" okolo mě... Aniž by ve mě zanechal nějaký vzkaz...Což od takového filmu očekávám!

plakát

Atentát v Ambassadoru (2006) 

Do poloviny filmu jsem si říkala... zajímavý film... ale kam ta dějová linie vlastně směřuje? ... A pak se všechno začalo skládat... až nakonec v závěru filmu se všechny příběhy prolnuli do jedné linie. Líbí se mi začlenění Československé novinářky do příběhu. (Trochu mě mrzí, že ji hrála herečka ruského původu..) Pan režisér Emilio Estevez si zde také střihl roličku... :) Zajímavý příběh podán neotřelým způsobem... Hlavně samé známé tváře a uznávaní herci... :)

plakát

Avatar (2009) 

Na tento film jsem dostala lístky k Vánocům, nic moc jsem od toho nečekala. Posadili jsme se v kině a já byla plná rozporuplných pocitů. Poté, co film začal jsem litovala, že jsme vůbec přišli... cesta do vesmíru... Hm.. (Filmy a seriály s vesmírnou tématikou naprosto nenávidím.) Citově se mě to moc nedotklo, čekala jsem, že na konci smočím kapesníček... Ale bohužel... (Muž, který seděl vedle mě pobrečíval během celého filmu a další dva jeho kolegové ho uklidňovali...) Ale filozoficky se mě to dotklo hodně... Jelikož jsem ten typ člověka, který zvířata a přírodu miluje snad víc, než lidi... A tak mě film vlastně velice dostal a zůstal ve mě!

plakát

Až opadá listí z dubu (1991) 

Můj nejoblíbenější příběh od Jana Wericha z knihy Fimfárum! Parádní, zábavné a krásně zpracovaná filmová verze!

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) odpad!

Nesympatický rádoby kuchař se pokouší vařit... O co jde? Nekoukatelné... S hodnocením bych šla nejraději do minusových hodnot!