Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (19)

plakát

Božský (2008) 

99% Skvěle natočený film, především výborná kamera a střih. Občas odlehčené nějakým popíčkem..

plakát

Casino Royale (2006) 

90% Bahamy, Karlovy Vary (skvostné Lázně 1), Benátky (Grande Canal), Caterina Murino, Eva Green a Aston Martin (ten veterán je krásnější) to je slušný základ pro skvělou Bondovku.

plakát

Černá kočka, bílý kocour (1998) 

Kusturica je prostě výborný, jeho komedie Černá kočka, bílý kocour je opravdu výživná s Dadan je prostě nepřekonatelný. Až budu starý chci být jako kmotra Grga, budu se koupat v bazénku s doutníkem, budou mi zpívat lidové písně ve fabrice na výrobu pančovaného alkoholu, který je lepší jako originál, protože má lepší technologii...

plakát

Femme Fatale (2002) 

Výborně jsem se bavil, Rebecca Romijn je ve filmu fakt sexy . Antonio Banderas hraje skvěle (na oko) afektovaného gay fotografa. Luxusní scéna je v podpalubí lodě, na kulečníkovém stole, song který z jukeboxu hraje je skvělý Damien Saez - Sexe http://www.youtube.com/watch?v=wmKH2fwqWvE

plakát

Londýnský gangster (2010) 

Celkem jsem se v tom našel. Fakt dobrý film! (...give me a ticket for an aeroplane...)

plakát

Následky lásky (2004) 

Velmi zajímavý film, Sorentino je vážně skvělej pozorovatel. Blíže nespecifikovaný hotel leží zjevně ve švýcarském Luganu. V několik scénách vidím jasně za Lago di Lugano Monte Brè.

plakát

Oněgin (1999) 

Vynikající zpracování klasického díla Alexandra Sergejeviče Puškina - Evžen Oněgin (Ralph Fiennes), výborný herecký výkon Liv Tyler, skvělá výprava, hudba i kostýmy. Oproti knižní předloze mi ve filmu chybí příjezd Taťány do Moskvy (přes náměstí Kremlu a ulici Tverskaja).

plakát

Pád (2006) 

Pro mne jeden z nejlepších filmů vůbec. Skvělý příběh, kostýmy a hlavně výprava! Malá Alexanria je také úžasná.