Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Horor

Oblíbené seriály (9)

Panenka Jane

Panenka Jane (2014)

Jane the Virgin - parodie na telenovely. Musím říct, že tento žánr jsem kdysi hodně sledoval, proto mi i nejspíš tento přirostl hodně k srdci. Přiznám se, že jsem k sledování hodně dlouho přemlouval a až mě vlastně dokopalo to, že i seriál získal cenu v Golden Globe. Pilotní díl mě zaujal, bohatý rodiny, intriky, láska, a bohužel tragédie v podobě umělého oplodnění...Seriál se tak postupně pěkně vyvyjí. Každá postava má něco do sebe. Zpočátku mi moc nesedla hlavní hrdinka, ale postupem času jsem jí přišel i na chuť. (herecký výkon v tomto seriálu musím hodně ocenit. Hrát opravdu umí) Musím hodně pochválit, že seriál má vlastního vyprávěče, který vás donutí sledovat další a další díly...vtipně všechno komentuje. Seriál patří momentálně mezi moje TOP seriály.

Znovu 20

Znovu 20 (2015)

Jedno mluví za vše. Hilary Duff!

Devious Maids

Devious Maids (2013)

Nové zoufalé manželky? Dá se to tak vůbec říct? Dle mého názoru to tak není. Devious Maids je přece malinko něco jiného než zoufalky. Na tento seriál jsem se začal koukat čirou náhodou a musím říct, že jsem se do něj přímo "zažral". Postavy jsou mi velmi sympatické, hlavně Rosie a Valentina. Jen, co mi malinko na tomto seriálu vadí, je ta hudba, ale dá se to.

Fosterovi

Fosterovi (2013)

Rodinka Foster's mě natolik uchvátila, že jsem dokázal deset epizod zhlédnout během jednoho víkendu. Velmi příjemné drama plných zvratů a překážek. Problematické dítě Callie mě zaujalo natolik, že jsem si její postavu velmi oblíbil. Jsem zvědavý, jak se to bude dál vyvíjet a proto dávám plný počet.