Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené seriály (7)

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Dobrý seriál, který začíná, jak ztroskotají lidé letadla na nějakém ostrově, který není na mapě, respektivě neexistuje. Přeživší alias ''ztraceni'' se snaží dostat domů, ale zatím všechny pokusy dopadly katastrofou a k tomu je ''obtěžuje'' nějaký černý mrak, který se objevuje z čista jasna. Ale to není konec, jsou tu ''ti druzí'', kteří jim taky nedaj nic zadarmo (nečekaně). Oblíbené postavy: Jack ( M. Fox), Kate(E.Lilly). Série se mi libili odlišně pro mě byli nejlepší první 2, které by se dalo nazývat seznámení s postavami :)

Buffy, přemožitelka upírů

Buffy, přemožitelka upírů (1997)

Výborný seriál s krásnou Buffy (SMG) a hláškujícím Spikem (James Marsters). Bohužel pro tento seriál hodně lidi hodnotí podle pár zkouklých dílu nebo koukají v českém dabingu (50% dolů). Když se kouknete na imdb, tak má 8.3 z 10 a mohlo by to být i lepší :).Doporučuji zkouknout celé v původním dabingu - nenahraditelné hlasy postav, skvělé hlášky. 1. Série je trošku slabší, ale pokud vás neodradí, tak se máte na co těšit. :) Oblíbené postavy: Buffy, Spike, Dawn, Willow. Oblíbené epizody: School Hard, Something Blue, Hush, Fool For Love, The Gift, Once More With Feeling(muzikálový díl), Smashed, Lies my parents told me

Přátelé

Přátelé (1994)

Pro mě nejlepší sitcom předtím i nyní :) Nej postava: Ross - Rozváděcí Boss!!! :)

Dr. House

Dr. House (2004)

Skvělý Hugh Laurie alias House je prostě borec, který žádné morální zásady nedodržuje a proto je tak dobrej ! ,,Všichni lžou!"

Arcane

Arcane (2021)

Mazec, sice LoLko jsem nikdy nehrál. Jsem věrnej fanoušek Doty, ale tohle je fakt mega pecka. Chvíli jsem si zvykal na animaci, ale jen fakt chvíli. Už aby byla další sérka.