Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Pořady (6)

Kdo přežije

Kdo přežije (2000)

Zatim jsem absolvovala jen pet serii a porad me to bavi. Nejvic samozrejme zalezi na vyberu soutezicich, proto mam nekterou radu radsi nez jinou, ale vzdycky si dokazu najit sveho favorita a fandit mu. Jeste se mi bohuzel nestalo, ze by muj oblibenec vyhral, coz me trochu vytaci, ale Americani maji holt jine hodnoty :). Moc ocenuju to, ze se snazi v kazde dalsi rade o inovace jak v pravidlech, soutezich, tak i cenach. Jedine, co zustava stejne, je hudba a Jeff - a to je jedine dobre! Co me nekdy nudi a irituje, je vecne dohadovani a spekulace pred kmenovymi radami (ja bych uvitala vic soutezi), ale patri to ke hre, takze to tak beru. Zaverecne proslovy o tom, proc by si dotycny vyhru zaslouzil a co s ni provede, aby prospel lidstvu, jsou umele a pro me jen usmevne, ale jsou zkratka americke :) A nastesti jsou jen v jednom dilu! ******************************* Cim dele na to koukam, tim vetsi mam pocit, ze je to cele umele a vykonstruovane, aby to bylo zajimavejsi. Misto spontannich jednani soutezicich vidim jen predem nalajnovany a do puntiku zahrany scenar, protoze nektere "zvraty" jsou zkratka nerealne a vyrazy ucastniku na kmenovkach jsou naaranzovane az k smichu. Chybi mi tam kousek prirozenosti. Proc si rovnou nenajmou herce? Za tuhle umelost bohuzel strhavam jednu hvezdu.

Amazing Race: O milion kolem světa

Amazing Race: O milion kolem světa (2001)

Neni to tak strhujici jako treba Survivor, ale je zajimave podivat se do vsemoznych koutu sveta a bavit se pri tom spatnym orientacnim smyslem soutezicich a napaditymi disciplinami. Co me nebavi, je moderator a vecne opakovani pravidel. Jako u vsech soutezi zalezi na vyberu ucinkujicich, takze jsou nektere rady lepsi nez jine, ale celkove je to moc pekna a originalni zalezitost.

Takešiho hrad

Takešiho hrad (1986)

Sice jsem zmlsana Drtivou porazkou, kde jsou discipliny i komentatori uz na jine urovni, ale jako predchudce se Takesiho hrad vubec nemusi stydet. Nektere discipliny jsou nudne (probihani dvermi, pocitajici ruce, sumo, americky fotbal atd.), ale jine jsou kouzelne (mucholapka, pohyblivy surf, tivoli, rotujici klady, pechod po moste atp.) a velkym plus je, ze se casto obmenuji. Jedine, co nechapu, je pitomy zaver v autickach, kde nikdo nemuze vyhrat. Ale i tak je to prijemne zpestreni vecera.