Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (617)

plakát

Legendy zločinu (2015) 

Nikterak překvapující dějem nebo napětím, to bylo splněné očekávání. Dívat se ale na Hardyho, to bylo něco. Ten mě prostě bavil

plakát

Černobílý svět (2011) 

Zajímavé, ale dlouhé. Chvílemi poutající, ale ne strhující. Poměrně pěkně podané.

plakát

Mamma Mia! (2008) 

To je šílené! Bláznivá blbost, která má náboj.

plakát

Letters to God (2010) 

Nahlížet můžu z několika úhlů. Buď opravdu emočně vypjaté a natahované, nebo nábožensky propagované. Nebo z pohledu, že takhle to možná opravdu vypadá v některých životních příbězích. Nepřišlo mi to vůbec špatné! Naopak poměrně povzbuzující. Silnější 3.

plakát

Mise (1986) 

Život či smrt? Hřích či spasení? Člověk nebo zvíře? Matka nebo dítě? Kněz nebo vrah? Víra nebo nevíra? Oheň či voda? Agrese či pokora? Kristus nebo Ďábel? Napříč lidských dějin si lidé kladou tu samou otázku. Jedno ale je jisté - LÁSKA. Nemluvím ale o dvou zamilovaných lidech v posteli. Mluvím o citátu: NIKDO NEMÁ VĚTŠÍ LÁSKU NEŽ TEN, KDO POLOŽÍ SVŮJ ŽIVOT ZA SVÉ PŘÁTELE. ... Ať se děje cokoliv, láska vydrží, láska věří, láska má naději. Láska nikdy nezanikne.

plakát

NON-STOP (2014) 

Opravdu velmi dobré. Možná ještě nikdy jsem nebyl u filmu tolik napjatý, co se bude dít dále a kdo bude další. Reklamy tomu přidávaly samozřejmě na gradaci. Nikdy jsem nebyl na televizní obrazovku při vysílání "obyčejného" filmu tolik nalepený a každé vyrušení bylo nepříjemné. Poněkud mi to připomínalo 96 hodin, ale úplně z jiného prostředí, úhlu atd. Ne sice tak dobré, ale dost dobré! Veliká chvála.

plakát

Syn Boží (2014) 

Dobrý sestřih seriálu, nicméně i tak dost dlouhé.

plakát

Madisonské mosty (1995) 

Nesmírně dlouhé, přeslazeně podváděné, ale s velice krásným koncem, kdy se děti rozhodnout milovat partnera.

plakát

Jan Hus (2015) (TV film) 

Po Vávrově snímku je jasné, že i kdyby tento byl sebelepší - bude sebehorší.... Oboje jsou děti své doby. Nicméně zde jsou parádní kostýmy, prostředí a kulisy, naopak ale na úkor hudebního doprovodu, který výrazně (diskotékově) zaostával. Byl jsem upřímně rád, že někdo znázornil Zikmunda poměrně kladně a naopak českého krále záporně v morálce. Říkejte si co chcete - ale i přes délku se mi to líbilo.