Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (247)

plakát

Stefanie (1995) (seriál) 

Sestra se srdcem. Uplná aliterace a vy tomu dáváte takovej odpad, že se nestydíte

plakát

Tak jde čas (1965) (seriál) 

genialitu tohoto seriálu asi nikdo nepochopil.

plakát

Třicet případů majora Zemana (1974) (seriál) 

Kamera: Josef Hanuš, Václav Hanuš, Michal Kulič ..... tohle je sila... jakože po technické stránce... uznávám, že s fakty je to trochu pohnuté, ale což. a prima měla geniální upoutávky...

plakát

Amores perros - Láska je kurva (2000) 

Kamera: Rodrigo Prieto .... neuvěřitelné. Gael Garciá Bernal je vynikající herec, ale výkony ostatních jsou taktéž skvělé. Příběhy jsou dobře propleteny, ale myslím, že by divákovu pozornost mohl Iňárritu trápit trochu víc. Je to první film tohoto režiséra(prakticky) a je to znát, stále z toho čiší Iňárrituova nedospělost. Však to se v následujících změnilo, za což jsem rád. Kamera Rodriga Prieta je hodně specifická, zahodil stativ a vše drží v ruce, což dělá atmosféru ještě tíživější. A blízkost kamery s hrdiny jednotlivých příběhů je neuvěřitelná, nevybíravě sleduje jejich tváře... a zároveň upozorňuje na další detaily - baterka na zemi, nůž na silnici - a herce bere z dálky. Skvělá práce!

plakát

Kytice (2000) 

Kamera: F.A. Brabec.... K.J. Erben je master a FA Brabec taky, co se kamery týče... a režírovat pod vodou není žádná sranda, proto komu čest, tomu čest... uznávám, že to není pro všechny.... a docela se trefili i lvi, teda ještě výprava byla skvělá, ale to nevadí.

plakát

Telefonní budka (2002) 

Kamera: Mathew Libatique ...... skvělá práce, důkaz, že film nepotřebuje ani čas, ani kdovikolik penez... 13 milionu pise mandes, ale nekde jsem cetl, ze to bylo pod milion, nevim. Od scenare, pres herecky vykon Colina Farrella, po režii a hlavně kameru Mathew Libatique je to dokonalost! Prilet z vesmíru, prulet ulicemi new yorku, prilet k budce...divam se na to znova a rikam si - nejdokonalejsi kamera, jakou jsem kdy videl.

plakát

Babel (2006) 

Kamera: Rodrgio Prieto .... tohle mělo dostat oscara za nejlepší film, I'nárritovy filmy jsou skvělé, jeho režisérský přínos je v každém filmu znát a nedovedu si představit, že by to natočil někdo jiný. A roztřepená kamera Rodriga Prieta mi vůbec nevadí.

plakát

Dannyho parťáci (2001) 

Kamera: Steven Soderberg(pod pseudonymem Peter Andrews) ..... tohle teda jo... viděl jsem nejdřív dvojku a z té jsem byl neuvěřitelně nadšen, ale tohle je taktez skvele. nemuzu se dockat trojky. Je zajimavé pozorovat, jak objevují všechny členy jedenáctky a tess(které to tu bohužel vůbec nesluší). Ale jinak skvělá práce a kamera, to je bašta.

plakát

Rosalinda (1999) (seriál) 

Geniální dílo mexického kontinentu.