Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (247)

plakát

Zastav a nepřežiješ (2006) 

Kamera: Adam Biddle... ty jo, zacatek me posadil do zidle - takova dokonala kamera a strih, to jsem jen cumel. A melo to opravdu spad. Ale druha polovina se rozplyva v komedii a trapnosti, proto jednu hvezdu mene, jinak by to stalo mnohem za vic!

plakát

Zítra nehrajeme! (2006) 

Kamera: Edward Lachman ....Altman je skvělý režisér a dokázal opustit tento svět s naprostou noblesou. Bravo, Pane, Režisére.

plakát

Kameňák 3 (2005) odpad!

chtěl jsem dát jedničku za dollynu, ale stejně je má umělý...

plakát

King Kong (2005) 

Kamera: Andrew Lesnie.....ponekud zdlouhave, ale jacksonova rezie je znat... takze si udelal svuj detsky sen a mohl by trhnout rekord a udelat film kratsi, nez tri hodiny.:) A kamera Andrewa Lesnieho nema chybu, jeho smysl pro akčnost je vidět jak v LOTRu, tak v kinkongovi....

plakát

Mnichov (2005) 

Kamera: Janusz Kaminski... tak vám nevím. ze začátku jsem byl překvapen, že to vůbec není o tom mnichovském atentátu, protože po prvních pěti minutách už je to o něčem jinm. Je mi líto, ale kvalita filmu postupně klesá. Spielberg je nejvíce přeceňovaným režisérem všech dob - jeho kvality nejsou nijak valné, a hlavně ne vyvážené. Kamera Janusze Kaminského je rozpačitá, některé záběry(krájení zeleniny) jsou velice povedené, některé zbytečně, ale naprosto zbytečně roztřepané(v nějaké místnosti po poradě), jakoby ztratil smysl pro kompozici. Kupříkladu scéna ke konci, mezi průlezkami - téměř zlatý řez, ale Eric Banovi chybí kus nohou. A scénář jakbysmet - skvělé propracované scény kombinuje s rozvláčnými upovídanými... pro svou nerozhodnost dávám tři hvězdičky, protože - Mathieu Kassovitz, Eric Bana, Daniel Craig...

plakát

Naboso (2005) 

Kamera: Christof Wahl ... miluji nemecke filmy, protoze se chytaji klasickych trapnych temat jako jsou romanticke komedie a delaji z nich psycholoogicke, emocne plne snimky, ktere me vzdy usadi. Jmeno Til Schweiger mi nic nerikalo, ale po dokonceni jsem sedel v kresle a vedel, ze to je jeden z nejlepsich filmu co jsem kdy videl, mozna v kategorii romantickych ten nejlepsi, mozna... Skvele herecke vykony, DOKONALA KAMERA!!! a vynikajici rezie me naprosto presvedcily o mem hodnoceni.

plakát

Ordinace v růžové zahradě (2005) (seriál) 

nebyl bych tak prudky jako cival, tohle urcite neni to nejhorsi, co nova splodila. oproti místu v životě je tohle megadobrá věc. Celkově jako všechny plytké romantické seriály je to o ničem, ale dívat se na to dá, a někdy je to celkem návykové.

Ovládací panel
15 bodů