Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (247)

plakát

Umučení Krista (2004) 

Kamera: Caleb Deschanel ... přesně u takovýchto filmů si říkám, jestli se mi to jen zdá, nebo je to skutečné. Protože celý tento epos je naprosto vybočující z řady všech ostatních filmů. Kamera, Masky, Zvuk, Hudba jsou dokonalé, jméno Deschanel jsem nikdy předtím neslyšel, ale díky němu získává film opět o jednu hvězdu navíc.

plakát

Uvolněte se, prosím (2004) (pořad) 

Kvalita příliš neklesá, ale je na pět hvězd to nemá.

plakát

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004) 

Charlie Kaufman posunul svoje řemeslo opět o něco dál, sklouben s režijním géniem Michela Gondryho vzniká geniální dílo. Dvojice Carrey a Winslet je přinejmenším zajímavá - Carrey dokázal, že umí zahrát i jiné role, než bláznivé a Winslet že má stále co nabídnout.

plakát

50x a stále poprvé (2004) 

Kamera: Jack N. Green ... z nápadu se samozřejmě dalo vydat víc, i přesto je to jedna z mála romantických komedií, na které se rád kouknu. Drew to hrozně sluší a Sandler čím dál víc dokazuje, že umí hrát. Green za kamerou je čím dál více zkušenější. Opravdu.

plakát

Bazén (2003) 

Kamera: Yorick Le Saux .... Ozonova režie je velice citlivá a příběh povedený. A a Ludivine je opravdu krásná.

plakát

Gothika (2003) 

Kamera: Mathew Libatique ........ opět se neshodnu s místními, ale tohle dílo me naprosto nadchlo. Těch pět hvězd, co tomu dávám, je hlavně kvůli kameře, která je v tomto filmu skvělá! Sice se často objevuje přepálené světlo, ale imho to jen dopomáhá k depresivnímu příběhu. Ale i příběh mě příjemně překvapil. Díky bohu za lidi jako je Mathew Libatique.

plakát

Hledá se Nemo (2003) 

mnohem lepší než cokoliv jiného a hlavně blíže než tolik opěvovaný shrek - tento film vyniká animačně, scénáristicky, novátorsky hudebně, prostě sranda od začátku do konce...

plakát

Kameňák (2003) odpad!

skvělý příklad, jak zneftipnit výborné vtipy. Víš, Zdenku, jak mě štve, když říkám někde vtip a lidi mi říkají - to bylo v Kameňáku? Ne, tohle sis mohl odpustit:)

plakát

Lenssen & spol. (2003) (seriál) odpad!

o co se kua snaží? Chápu, že náklady se dají snížit tím, že řeknou, že to je autentické, ale zase to není tak špatně špatné, aby to vypadalo autentické... bravo!