Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (247)

plakát

Amen. (2002) 

Kamera: Patrick Blossier ...... další špatný film z francouzské produkce... jediné, co stojí za zmínku, je mathieu kassovitz, jeho herecke vykony jsou vynikajici.

plakát

Asterix a Obelix: Mise Kleopatra (2002) 

Kamera: Laurent Dailland .... opět další špatný FRANCOUZSKÝ film. Jednička se mi celkem líbila, ale tohle bylo tak pitomý, přestože mi bylo třináct, když jsem to viděl poprvé.

plakát

Chicago (2002) 

Kamera: Dion Beebe... muzikaly nemam uprimne rad. Nejvice me irituji ty pohyby a vyrazy ve tvarich. Vydrzel jsem do poloviny a pak sel radsi delat neco poradneho, protoze toto byla ztrata casu, prestoze se to nekomu libi.

plakát

Jean Michel Jarre: Aero (2002) (TV film) 

Já nevím jakto, ale když řeknu jméno tohoto skvělého instrumentalisty, nikdo neví, o koho se jedná -ale proč? vždyť bez něj by nebyla elektronická hudba tím, čím je dnes! A co víc - jeho koncerty mají největší návštěvnost(např. v Moskvě 3,5 milionu, to si muže nechat třeba taková madonna jen zdát) a koncerty naplánované na netradiční místa(uprostřed lyonu, u egyptských pyramid, nebo jako zde pod větrnými mlýny). Líbí se mi elektronická hudba a hlavně interpreti, co neodbývají koncerty - a JMJ je tohle všechno dohromady. Je o škoda a zároveň dobře, že ho nikdo zas až tak moc nezná. Aby se dostal do hlubokého podvědomí, musel by IMHO stvořit podobnou píseň jako stvořil Mike Oldfield Moonlight Shadow. A to bych vážně nechtěl. Jo a taky tady postrádám jeho další koncerty - Lyon, Houston, Egypt...

plakát

Naqoyqatsi (2002) 

efekty působí v dnešní době poněkud vyčpěle, líbí se mi spíš čísté záběry jak v předchozích quatsi. ale pořád je to skvělá sbírka! A ta hudba, ta je dokonalá, hlavně u sportovců.

plakát

Pán velryb (2002) 

Kamera: Leon Narbey......poněkud plytké, hudba ale celkem slušná

plakát

Rok ďábla (2002) 

Mám pro Zelenkovy filmy slabost, jeho mystifikace jsou opravdu povedené, lehce pochopitelné, přesto krásné. Navíc je mi (narozdíl od Mňágy nebo Visacího zámku) tato hudba blízká.

plakát

Sniper (2002) 

Kamera: Denis Maloney.......opět se budu lišit od hodnocení většiny, ale tohle býval jedním z mých nejoblíbenějších filmů. snipeři jsou prostě machři