Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Zajímavosti k filmům (7)

Bez hranic

Bez hranic (2013) (seriál)

Natáčení probíhalo v České republice a ve Francii. Záběry v interiéru klubu ve 4. dílu první série se natáčely v pražském klubu Mecca v listopadu 2012. Několik scén do druhé série se 23.10.2013 natáčelo na Mendelově univerzitě v Brně. Následující dny se pak mělo natáčet na zchátralém fotbalovém stadionu v Brně-Lužánkách, ale magistrát města Brna to těsně před začátkem natáčení zamítl. Druhá série se natáčela v Belgii, Francii a na přelomu let 2013/2014 opět také v České republice, tentokrát v Praze. Pro druhou sérii pak byly v lednu 2014 pořízeny záběru v pražském klubu SaSaZu.

Ledová archa

Ledová archa (2013)

Jedna ze závěrečných scén, kdy do vagonu s motory vstupují zdrogovaní teenageři, až po výbuch, se natáčela celkem 6 dní a účastnilo se ji mj. okolo 50 českých komparzistů.

Ledová archa

Ledová archa (2013)

Ve filmu se objeví desítky českých komparzistů, kteří reprezentují jak "nižší třídu" ze zádi vlaku, tak zdrogované osoby z "vyšší třídy" na taneční párty.

No Church in the Wild

No Church in the Wild (2012) (hudební videoklip)

V klipu nejsou použity žádné speciální efekty. Všechny ohňostroje, výbuchy, lasery, vodní děla, hořící rekvizity a zvířata, včetně koně i slona na konci videoklipu, jsou skutečné.

No Church in the Wild

No Church in the Wild (2012) (hudební videoklip)

O obsazení se postaralo přes 100 českých komparzistů - třetina v roli vojáků, dvě třetiny v roli demonstrantů. Najatí byli také profesionální kaskadéři.

No Church in the Wild

No Church in the Wild (2012) (hudební videoklip)

Natáčelo se celkem tři dny a noci koncem dubna 2012 v Praze v okolí Rudolfina, na mostě Legií, v Jungmannově ulici, v Divadelní ulici a na Nové scéně Národního divadla.

2 blbouni v Paříži

2 blbouni v Paříži (2008)

Gervais (Eric Judor) vyslýchá na služebně malého kluka, přičemž se však mění rozmístění buřtů na stole.

Reklama