Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický

Oblíbené seriály (8)

Tokyo Dogs

Tokyo Dogs (2009)

Moje oblíbená scéna na letišti. Tohle dílo posouvá 'buddy movies' do nových dimenzí. Konečně i dvojka, která je opravdu vtipná. Nezlobila bych se, kdyby se objevilo pokračování se stejnou dvojicí v hlavní roli (Hiro, vrať se!)

Klub společníků óranské střední

Klub společníků óranské střední (2006)

Nemám ráda růžovou. Nemám ráda afektované chování. Poletující okvětní lístky mi přijdou laciné. Tak co sem i na tomhle anime tak moc líbí, že jsem tohle všechno dokázala přehlédnout? Aha, je to sranda. Tak moc jako tady jsem se snad ještě nenasmála. Ne u seriálu. Netrvalo mi ani 24 hodin tohle anime dokoukat a hned jak skončilo, začala jsem koukat znovu. Každá z postav je ve své absurdnosti naprosto dokonalá. A i když jsem ze začátku měla problém s 'bratrskou láskou' dvojčat, netrvalo dlouho a jejich provokace se staly tím, na co jsem se vždy těšila nejvíce. Takže za pět. Škoda, že těch hvězdiček nemůžu dát víc.

Minami shineyo

Minami shineyo (2009)

Pro mě to nejlepší, co vzešlo z pera sester Hongových. Tento seriál u mě odstartoval mou korejskou závislost. Doposud to nejlepší, co jsem v rámci žánru viděla. Zatím jsem to viděla pětkrát a asi ještě párkrát uvidím. Je neuvěřitelné, čeho si člověk po několikátém shlédnutí ještě může všimnout. Kdo by to byl řekl, že scéna 'vlajícího' Tae Kyunga v poli se objevila v seriálu už dříve jako reklama. Nebo když Shin Woo nosil Jeremyho na zádech po letišti... Všechny tyhle maličkosti, kterých si občas všimnu, mě zas a znovu pobaví. Určitě by dalo něco vytknout, ale popravdě nechci.