Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný
  • Akční

Oblíbené seriály (5)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Legenda seriálových legend. Dokonalé prakticky v každém díle. Dokonalé (alespoň) pro mé pojetí humoru vůbec. Herci pro tento seriál jako stvoření. Kvalita jednotlivých dílů s rostoucími řadami zdaleka neklesá, ba naopak! A v neposlední řadě naprosto geniální český dabing. Důvod, proč nejsem schopen dlouhodobě sledovat jakýkoli jiný seriál. Oproti hochům z Trpaslíka je to pro mě totiž téměř vždy jen slabý či v lepším případě slabší odvar. Dalších 100 % a 5 *****.

Hercule Poirot

Hercule Poirot (1989)

Agatha Christie je top autorka detektivek. A autoři ji v seriálových dílech i celovečerních snímcích zfilmovali obvykle s úctou a citem, ač beze změn to být nemohlo. No, a především – David Suchet se Poirotem narodil. Tyto tři tvrzení dávají dohromady jediné – 5 *****.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

U Big Bang Theory jsem dostal podstatně víc, než jsem očekával. Abych fakt měl u podobných věcí náladu i na více než dva díly za sebou, to se mi opravdu nestává. Musím říct, že po legendárním Červeném trpaslíkovi se mi to tu stalo poprvé. 4 ****.

Dr. House

Dr. House (2004)

Ač je to zcela jiný žánr, viz můj koment u Červeného trpaslíka. Nicméně – vždy jsem obdivoval silné osobnosti. Proto, a aby tam hoši z Trpaslíka nebyli sami, má Dr. House své místo mezi „mými oblíbenými seriály“. 4 ****.

Přátelé

Přátelé (1994)

Opět viz můj „trpasličí“ komentář. Navíc, kvalita Přátel s dalšími a dalšími díly nezadržitelně padá. Přesto – pokud si mezi „mými oblíbenými seriály“ zaslouží být ještě něco dalšího, jsou to právě Friends. 4 ****.