Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (43)

plakát

Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den (2014) 

Opravdu nevím, proč tato komedie dostala tak nízké hodnocení. Myslím si, že je dobře zpracovaný scénář i samotné herecké provedení. Téma špatného dne je myslím stále aktuální, takže každý divák se může vžít do malého Alexandra. Zároveň nalézáme v tomto filmu kromě humorné složky i zadostiučinění, morální složku a nakonec happy end na závěr. Mě komedie opravdu pobavila a nepovažuji ji za Bčkovej film, ale ráda si jej zkouknu znova.

plakát

Babe - galantní prasátko (1995) 

Tuto hranou pohádku mám ráda, ale nevím, zda je to tím českým dabingem nebo je to i v původní verzi, ale nehorázně mi vadí, když housera nazývají kačerem. Pak se není čemu divit, že děti neumí správně rozlišovat zvířata. Kromě této drobnosti je to ale krásná pohádka pro děti.

plakát

Babovřesky (2013) 

Já tedy nevím, proč se film nelíbil. Dneska jsem na tom byla s přítelem v kině a nehorázně nás film pobavil. Něco na styl Slunce, seno a Kameňák, zkrátka nasmějete se až do konce filmu. Chtěla bych vidět, jak si představují zdejší lidé, kteří hlasovali * nebo odpad. Jinak pokud byste chtěli podotknout můj věk, tak mi je 23 let. Zřejmě Kalousek zkazil lidem i humor a lidé se neumějí ani pobavit u večerního filmu.

plakát

Babovřesky 2 (2014) 

Film se mi líbil, možná byl i lepší než jednička. Víceméně je to stejný typ humoru jako v prvním díle. Je to takový odlehčený večerní komediální film, ideální pro odreagování. Za mě dobrý.

plakát

Beethoven 2 (1993) 

Nechápu, proč mají tyto filmy tak nízké hodnocení. Byla to moje dětská léta a tyto filmy jsem úplně zbožňovala a ráda na ně koukám i dnes a furt se mi líbí jako tehdy. Jako malá jsem obdivovala ten americkej způsob života, kde mají nádhernej barák a zažívají stejné pocity a problémy jako naše rodina, když jsem si taky tajně pořídila pejska. Ten barák měli ale úžasnej. Barák jsem obdivovala např. i ve filmu Sám doma, který je taky z devadesátek. Ty starší rodinné komedie maji svoje kouzlo (např. 101 Dalmatinů, Hlava rodiny aj.), co dnešní filmy zkrátka nemají a nikdy mít nebudou. Beethoven skloubuje problémy jedné běžné rodiny s humorem při běžném kažododenním životě a ukazuje, jak zábavný život s rodinou je. A v tom to je, filmy by měly bavit a odreagoat od problémů a to přesně tento film splňuje. Kéž by bylo více takových filmů.

plakát

Bony a klid 2 (2014) 

Tento film nebyl až tak špatnej, jak to tady někdo popisuje. Má to zvraty i vtip. Za mě 3 *

plakát

Co je Andy? (2001) (seriál) 

Mně se seriál líbí, i když často postrádá logiku a gravitační zákony, zajisté pobaví a potěší každého milovníka vtipu. Scénář je docela propracovaný a vtípky se mi líbí.

plakát

Čas tulipánů (2010) (seriál) 

Já nechápu ty lidi, co furt musí něco kritizovat. Tak když se mi něco nelíbí, tak to hned nemusím komentovat kritikou, ale radši to nekomentovat vůbec. Mně se seriál líbil, výborné herecké výkony, celkem dobrý i obsah, romantika, napětí, vše. Občas teda nastaly chvíle, kdy jsem se u tohoto seriálu nudila, to je pravda, ale to je i ve filmu. Takže ten, komu se nelíbí telenovely, sem vůbec nemá chodit a kritizovat to, není to totiž upřímná kritika, ale zaujatá. Mně se taky nelíbí např. některá scifi a taky tu nevyhledávám scifi filmy a nepíšu k nim, že je to odpad, když jsem je ani neviděla. To je stupidita lidí a je mi líto, že stupidních lidí neustále přibývá...

plakát

Divoké dítě (2001) 

Fakt hustej film. Viděla jsem ho též, když jsem byla malá a byl to snad můj první film, ze kterého jsem měla strach a to já odmalička koukala na různé psychothrillery či horory. Není co dodat, prostě perfektní film.

plakát

Donšajni (2013) 

Mně se tedy film moc nelíbil, Nezáživný (téměř žádný děj), humor jen okrajový, pointa žádná, snad jen herecké obsazení ušlo. Vše se točí kolem opery, tak pokud operu moc nemusíte, tak nedoporučuju! I tak nechápu, za co mohl tento film dostat tolik ocenění.