Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sportovní

Biografie (5)

Chris Hardwick (herec / producent / scenárista)

30.11.2017

Chris má o 3 roky mladšího bratra a jeho otec, Billy Hardwick, byl profesionální bowlingový hráč, který zemřel v roce 2013 ve věku 72 letech. Jeho matka pracovala jako realitní makléřka v Pasadeně, Kalifornii. Chrisův dědeček otevřel bowlingovou dráhu, kde se jeho rodiče poprvé poznali. Hardwick vyrůstal v Memphisu a byl… (více)

Angela Mao (herečka)

16.09.2012

Angela je taiwanská herečka známá především pro své role ve filmech s tematikou bojových umění ze sedmdesátých let. Díky nim bývá také nazývána "Lady Whirlwind" nebo "Lady Kung Fu." Vystupovala v čínské opeře, díky ní získala zručnost a poté začala trénovat bojová umění. Zabývala se styly wushu, taekwondo a kung-fu uměním… (více)

Anderson Silva (herec)

30.07.2012

Anderson Silva je profesionálním zápasníkem UFC (Ultimate Fighting Championship). Mnoho fanoušků ho považuje za jednoho z nejkomlexnějších zápasníků současnosti. Pro svou rychlost si vysloužil přezdívku Spider. Ve čtrnácti letech začal trénovat Taekwon-Do. Později získal černý pás v Jiu-Jitsu. Kapitán Silva je důstojníkem BOPE,… (více)

Chris Pontius (herec)

16.10.2011

Chris pochází z amerického města Pasadena ležícího ve státě Kalifornie. Vyrůstal na rodinném ranči v San Luis Obispo. Od malička měl zálibu v jízdě na skateboardu. Díky ní se objevil ve skateboardingovém časopisu Big Brother Magazine při jízdě po zábradlí. Působil zde až do roku 1999.Poté vystřídal několik zaměstnání. Důležitý… (více)

Mark Calaway (herec)

16.10.2011

Mark Calaway je americký profesionální wrestler známý pod přezdívkou Undertaker. Jeho kariéra začala roku 1984 u WCCW (World Class Championship Wrestling), kde vystupoval pod přezdívkou „Texas Red.“ Roku 1989 se připojil k WCW (World Championship Wrestling). Po roce mu však neobnovili kontrakt a tak přešel listopadu roku 1990 k… (více)

Reklama