Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (122)

plakát

Projekt Adam (2022) 

I had seen a good combination of action and family movie (Sword of Stranger). This is not one.

plakát

Snivokraj (2022) 

Fantasy snímek, který funguje překvapivě skvěle v nefantasy rovině. Jason Momova je sympaťák, ale herecky na tohle nestačí, škoda. Nápady fajn, ale dech nevyrazi. Jenže mě to několikrát rozbrečelo. I loved it! Škoda jen toho prokecu od burea hned na začátku, bez něj by to bylo lepší.

plakát

Škola dobra a zla (2022) 

Čekal jsem chujovinu, takže jsem si to báječně užil. Film skvěle funguje v parodávání Disneyho a kdykoliv se nebere vážně. Film je otravné klišé, když se vážně začne brát. Dvojku nepotřebuji, ale stejně se na ni kouknu, obzvlášť pokud ju dostane tvůrce Deaspoola.

plakát

Vlajka smrti (2022) (seriál) 

Nejde o to, že je to weird a queer. To mě těší. Ale že je to tak nehorázná nuda, to mě netěší ani omylem.

plakát

Wednesday - Co člověk zasévá, to smrtka sklízí (2022) (epizoda) 

Schází mi Burtonova režie, i když mě v mnohém štve, přece jen je na jiné úrovni než tohle. Typově mi Addamsovi nevadí, ale netěší mě příklon k jejich lidství. Původní Addamsovi jsou očividní superpadouši. Představa, že by s nimi otřáslo něco tak banálního jako vražda... nebo že by měli problém s člověkem... nebo vězením... ta je mi cizí.

plakát

Willow (2022) (seriál) 

Partnerka během první epizody několikrát zopakovala, že jí není jasné, kdo má být cílová skupina. Inu, to je přece jasné: Já. Já jsem cílovka. Naprosto stoprocentně. Jako dítě jsem miloval film a seriál se nese v jeho duchu dost na to, abych mu odpustil všechny jeho prohřešky. A že jich není málo, počínaje Willowovou nesnesitelností (otravnost ostatních postav mi nevadí, patří to k jejich vývoji; ostatně patří i k Willowově vývoji, ale toho mám moc rád z dětství), asi miliardu nelogičností, které profrčí v každém díle, nevyváženost Willowovy magie (nejdřív se vůbec nezmůže na kouzlo a pak kolem sebe metá blesky), objevováním se postav zčistajasna... Ale má to vtip, nadhled, drive, zajímavé postavy, nádherný vizuál, je to naivní, hravé, hloupé, prostě jako originál. A ano, chápu, proč na to lidi nadávají, ale já to miluji a chci víc. Těch 5* si to samozřejmě nezaslouží, ale jako zarytý fanoušek chci nadhodnotit.

plakát

Arcane (2021) (seriál) 

The 3rd episode is fabulous. The rest is intriguing. I would appreciate closed arc but well, maybe something good is coming.

plakát

Cyrano (2021) 

Herci neumí zpívat. A celý muzikál je čistý romantismus. Jenže po přehrání soundtracku v radio editu... asi tisíckrát... podívám se na to znovu. S láskou.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

SPOILER The CIA part is the best. The rest feels rather generic. Action pacing is like from a video-game. I highly appreciate the death of a hero though.