Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Dokumentární

Recenze (461)

plakát

Kdo přežije - Worlds Apart (2015) (série) 

Pokud se mi po první epizodě nepletou jednotlivci, tak je z toho většinou dobrá zábava. Pilot výborný, hodně mi to připomíná Brains/Brawn/Beauty.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Oceňuji, že se seriál snaží působit temněji, drsněji a opravdověji než například mnou opravdu příliš nemilovaný Smallville, ale sem tam mu musím trochu vytknout, to co beru jako moderní trend v některých dalších současných seriálech (například The 100 nebo i sousední The Flash). Hodně se snaží překvapovat a působit originálně a někdy to jde jednoduše na úkor logičnosti. Navíc, i když se mi postava Felicity Smoak docela líbí, tak mi úplně nesedí do celého toho temného konceptu.

plakát

Prvních 100 (2014) (seriál) 

Opravdu slušný seriál sráží špatně nastavená přístupnost. Všechno se to tváří hrozně drsně, ale doopravdy to tak drsně nevypadá... Jinak ale dobrá TV zábava.

plakát

Bitch Slap (2009) 

No, já jsem slušně překvapenej. Řezal jsem se skoro pořád, bavilo mě to.

plakát

Mistři přežití s Lesem Stroudem (2010) (seriál) 

Český název je asi trochu zavádějící. Survivorman je čistě o přežití, tady se ale Les podle mě spíš snaží zkoumat lidi, pro které je přežívání součástí každodenního bytí a nebytí a to, jak je to ovlivňuje, jak se s tím vyrovnávají (=>BEYOND survival...). Každopádně je to pořád zajímavé.

plakát

Chicago Fire (2012) (seriál) 

Životní dramata jsou až moc okatě předhazované, trochu třeba jako v ukázkách z Ordinace, ale záchranné akce jsou nepřehnané, pro mé laické oko hodně realistické a vyloženě parádní...

plakát

Původní (2013) (seriál) 

Pilot byl vyloženě špatný, zda li se to dál zlepšuje už nevím...

plakát

Lazebník sibiřský (1998) 

Film je hrozně dlouhý, to se nedá říct nijak jinak. Chvílemi asi prostě trošku zanudí, ale celý ho lemují úžasné scény (Generálův flám, šermířský souboj, vyznání lásky při recitování vyznání lásky někoho jiného a hlavně Tolstoyův odjezd do vězení za doprovodu zpívajících přátel a salutujícího nadřízeného; ta byla pro mě doslova nezapomenutelná), které z něho dělají víc než jenom romanci mezi dvěma lidmi. Je to pohled na Matičku Rusi, její lid, staré zvyky, absolutně nezápadní mentalitu a v neposlední řadě obrovské přátelství.