Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Dokumentární

Recenze (461)

plakát

Vylomeniny (2013) (pořad) 

Potenciál tu je...

plakát

Muž se zlatou zbraní (1974) 

Tady se mi líbil hlavně Leeho záporák, i když ta jeho abnormalita byla dost nechutná. "Bondovsky" film zapadá tak do Moorova průměru, možná lehce nad, za zmínku ale každopádně stojí konečný souboj, pošahaný šerif z louisiany a honička aut se slavným přeskokem mostu.

plakát

Žít a nechat zemřít (1973) 

První Moorova bondovka plná podivných kreatur a nádherné mladičké Jane Seymourové.

plakát

Scrubs: Doktůrci (2001) (seriál) 

Nejlepší směsice obrovského množství šíleně zábavných postav...

plakát

Frank Saves the Day (2010) 

Amanda Kimmel je božské stvoření ... O nic víc, o nic míň tady nejde ... :)

plakát

Kdo přežije - Fidži (2007) (série) 

Po prvních 2 dílech jsem nemohl uvěřit, že se podařila dát dohromady tak neuvěřitelně nesympatická skupinu lidí, nakonec se z toho ale vyklubala dobrá zábava, i když o 90% z ní se tady starají jenom 2 lidé – Dreamz (ano, to je jméno) a Yau-Man.

plakát

Patrola (2012) 

Parádní nářez.

plakát

Naboř a ujeď (2012) 

Dle mého názoru se zde moc nebořilo a to je škoda...

plakát

Kdo přežije - Vanuatu (2004) (série) 

Hlavně bych ocenil skvělý začátek a výbornou poctu místu natáčení, o čemž si v nejnovějších řadách můžu nechat jenom zdát. Vanuatu nám jako lokace nabídlo pár výborných věcí jako třeba zemětřesení, domorodé obyvatele a jejich zvyky nebo odměna ve formě sledování vybuchující sopky. SPOILERY! Co se týče samotné hry, to už až tak slavné nebylo. Vzpomínám si třeba na kmenovou radu, kde šel domů Chad a kde Probst říká ženám, že poslední muž ve hře, může být teď velice cenný, jako by se jim snažil říct, aby začali už konečně trochu hrát… Za zmínku určitě stojí fyzicky výborný již zmíněný Chad s protézou místo nohy a i vítěz Chris vypadal, že většinu času ví, co dělá. Vítězství si asi zasloužil, i když jeho lhaní Julie a Elize ke konci hry bylo vyloženě zbytečné a doteď jsem to nepochopil. Ami držela ženy pěkně zkrátka a uznávám, že měla hru dlouhou dobu pod kontrolou. Když se ale obrátila proti Elize, porušila v podstatě základ její strategie, a to ženy před muži a i když zbavit se rivalek v té době dávalo smysl, ne úplně strategické soutěžící téhle serie to „kupodivu“ nepobrali a Chrisovi se tak naskytla jedinečná šance. Nakonec byla Ami po zásluze odměněna. Rozdělení muži vs. ženy vítám a souhlasím, že někteří z mladých lidí by byli, dost možná, zajímavějšími hráči než třeba Sarge nebo finalistka Twila, která byla sice otravná až běda a o herní strategie se u ní nedá vůbec mluvit, na druhou stranu jsou ale u ní peníze za finále na dobrém místě.

plakát

Kdo přežije - Návrat hvězd (2004) (série) 

Začátek byl pro mě naprosto úžasný, a když si vzpomenu, jak si Colby očima nedůvěřivě měří svoje spoluhráče a pak pronese jednoduše geniální větu: I donť trust any of you sons of guns! a všichni se začnou smát: Nádhera. Bohužel se pak ale vyloučili ti zajímavější hráči relativně brzo, do popředí se dostala věci jako aféra se Susan, kterou už od Bornea nesnáším, a úroveň trochu klesla. U finálové dvojice si myslím, že máme klasický rozpor. Dát to radši tomu kdo si vytvářel vlastní osud, zároveň tak ale ničil lidské city nebo to dát raději tomu, se kterým máte lepší vztah, tomu kdo seděl trochu v pozadí a nechal svého partnera dělat za sebe tu špinavou práci. Podle mě je asi důležité položit si otázku, do jaké míry věděla Amber, co dělá, což se ale asi nikdy nedozvíme…