Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (111)

plakát

Vejdi do prázdna (2009) 

Neskutečná síla! Když ve zdraví přežijete a navyknete na úvodní drogu, tak se potom od toho nedají už odtrhnout oči. Životní pouť a ještě porno, tak to jsem ještě neviděl. Skvělá kamera za života (mrkání atd.) a po smrti, když se vznášíme nad centrem dění, aby sme se vrátili úplně na začátek. Na neonový vizuál jen tak nezapomenete.

plakát

Muž z Vysokého zámku (2015) (seriál) 

Asi bych potřeboval heště jednu sérii, abych tomu mohl dát za 4 hvězdy. Takhle mi to zas až moc nepřekvapilo a chybělo mi možná trochu víc faktů, jak to vypadá i jinde krom Ameriky.

plakát

Člověk Pátek (1975) 

Když se řekne Robinson Crusoe, tak se mi hned vybaví tenhle smutný a zábavný snímek. Jako dítěti mi tento film prodali v místní videopůjčovně. Měl bych si dát z nostalgie opáčko.

plakát

Inherent Vice (2014) 

První projekce za tři, druhá za čtyři, třetí za pět hvězd. Vypěstoval jsem si na tomhle filmu neuvěřitelnou závislost a hanbim se, že jsem jeho krásu nepoznal napoprví. Retro skladby, hippies, hypnotická atmosféra a plejáda zajímavých postav bylo asi to, proč jsem se k filmu nevrátil pouze jednou. To byla zas jednou kriminálka jak víno, do které všechno zapadlo, tak jak mělo. Při dlouhé stopáži (Inherent Vice vydá délkou a obsahem za víc než 1 film) má člověk dost času na to, aby se neztratil. Doc Sportello a Yeti rulezz!

plakát

Annie Hallová (1977) 

Vždy, když mam špatnou náladu a nedaří se mi, tak si pustim Woodyho Allena ve své největší formě a je mi líp. Woody na nás valí jednu vtipnou scénu za druhou a s hlavní postavou jsem se dokázal ztotožnit. On je vlastně život jedna velká legrace a je docela fajn.

plakát

Kurt Cobain: Montage of Heck (2015) 

V dokumentu je řečeno, že byl hnusnej na děti a neměl rád lidi, ale vlastně to byl docela chudáček, kterýmu jedna sebevražda nevyšla. Asi by mi více zajímala samotná smrt než jeho život.

plakát

Krvavý Bangkok (2014) 

Přitom stačilo kousek a mohl to být fajn akční film. Lepší režisér, scénárista a možná to chtělo kapánek lepší střih, který byl snad dobrý jen při scénách Tonyho Jaa, díky kterému dávam tu jednu hvězdu.

plakát

Pán prstenů: Návrat krále (2003) 

Čas po letech napsat komentář ke všem třem filmům, protože jsem si je tento víkend osvěžil. První díl jednoznačně nejlepší. Krásná příroda a všechno vymazlený. Zakončeno megahitem od Enyai. Asi i drobet zapůsobila nostalgie, protože první díl jsem viděl před 14 lety v letním kině. Následující filmy natočený podle šablony: Skřeti obléhají město/pevnost a začnou vítězit, ale přijde pomoc.

plakát

Mroží muž (2014) 

Rozhodně bych se nenechal odradit nízkým hodnocením. Hold hodnotí lidi, kteří jsou zvyklí na jiný rukupis. Dialogy byly, jak je zvykem od Smithe, pecka! Sedl mi příběh... ...ideální porce hnusu, zoufalství, ponížení, vtipu a skvěle vykreslená postava psychopatického Michaela Parkse.

plakát

U-Turn (1997) 

Perfektní atmosféra, kterou dokresluje Ennio Morricone, sexy J-Lo, město, kde nikdo neni normální a herecký koncert Seanna Penna, který jen kolem projížděl. Oliver Stone mi doslova omráčil a já se ještě teď nemůžu toho horka a písku z podkůže zbavit. Surový a zvrácený.