Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbení herci (10)

Ivan Trojan

Objevil se pro mne až v kristových letech, ale hned úžasně. Překvapuje mě stále znovu další a další fasetou svého herectví (od milánka v Humoreskách až po hnusáka v Karamazových).

Marcello Mastroianni

Mastroianni je moje láska od puberty a zaslouží si jí zůstat! Je to pan herec s velmi širokým a přesvědčivým záběrem. Hraje úžasně od mládí, je skvělý jako starý muž. Nejsou to jen jednoduše komediální či dramatické role, on je stejně dobře zmateným intelektuálem jako směšným seladonem, citlivým milovníkem, či zdrceným otcem, smutným homosexuálem či sexem posedlým přítelem...

Jack Nicholson

Nicholson je bravurní, vždy a všude. Je to všestranný herec a je vždy přesvědčivý. A má v sobě něco ďábelského, něco, co má ale pod kontrolou a co nás nějak podprahově láká. Hraje skvěle i v blbých filmech!

Bruce Willis

Neuměl hrát, ani ve skvělých filmech (Smrtonosná past), ale už umí. Mužská síla, která zachránila svět (v poslední chvíli, když ho tatáž mužská síla skoro zničila), mužská síla, která zachránila dítě, mužská síla, která rozesmívá naše duše.

Rudolf Hrušínský

Další z plejády herců od pánaboha, herců, co vlastně nehrají, ale "jen" jsou. Jeho jméno je vždy zárukou kvality. A hrál ve spoustě zajímavých věcí, protože to co já věděli i režiséři.

Jan Werich

Pan Werich mě vždy potěší, je z rodu přirozených herců, kterým vždy uvěříte to, co hrají jako by nehráli. Mám ráda jeho komedie včetně drobností pro televizi jako Čechovův Medvěd či Král a žena či notoricky známá Uspořená libra. To jsou takové malé klenoty.

Bill Murray

Bill Murray je můj minimalistický hrdina malých příběhů o životě a ze života.

Josef Kemr

Pana Kemra mám ráda. Je to zvláštní, ale na filmy s ním se dívám ráda pro to, že se vždy setkávám s dobrým člověkem, že mě setkání s ním vždy pohladí na duši. Možná to nebyl ten nejvšestrannější herec, ale musel to být Člověk.