Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (550)

plakát

Paříž, Texas (1984) 

Pomalé: rozhodně, úchvatné-nevím. Pravděpodobně to bude chtít další projekci.

plakát

Poslední představení (1971) 

Nabízí se srovnání s American grafitti, přičemž (v mých očích) je o chlup lepší Lucas.

plakát

Opravdová kuráž (2010) 

Další vynikajicí film bratří- příběh, prostředí, režie, hudba, to všechno do sebe zapadá tak jak má. Ale co mě dostalo nejvíc, tak neskutečně charismatická a neotřelá hlavní hrdinka. P.S. netušil jsem, že je tu ještě nějaký originál- sehnat!

plakát

Nokas (2010) 

Vzhledem k tragédii v Norsku až příliš aktuální zpodobnění nepřipravenosti policejních složek. Kvalitní film. Nabízí se srovnání s filmem 44 minut, ale když nad tím hlouběji přemýšlím, tak tyto dva filmy mají jen málo společného..

plakát

The Tunnel (2011) 

Chvílema to i děsilo. Ale chtělo by to více vysvětlení..

plakát

La maldición de la Llorona (1963) 

Mlha,starý kočár, temný dům, znetvořený sluha, zrcadla.....film navodí krásně ponurou atmosféru hned na začátku a drží ji (s menšíma výchylkama) po celou dobu. Nádhera. Super zážitek. Kdo miluje staré horrory ve stylu Universalu, bude se tetelit blahem (stejně jako já)

plakát

Bratři (2009) 

Je vidět, že Tobey herecky stále roste. To psychické vyšinutí by mu člověk vážně věřil. Jake byl naopak nějak nevýrazný, ale ne špatný. Natalia jako vždy krásná...

plakát

Insidious (2010) 

Momentálně se ještě vzpamatovávám z projekce, opadá mi husí kůže po celém těle a neustále se musím nervozně otáčet, jestli něco není za mnou. Možná se mi to časem rozleží v hlavě a změním názor, ale v tuto chvíli : nejlepší duchařský (možná i vůbec nejlepší) horror poslední dekády.

plakát

Skeleton Farm's Halloween Horrorshow (2010) 

Chtělo by to nějaký seznam, ze kterých filmů jsou všechny ukázky. Nejlépe co se týká posledních pár (brilantních) gore scén.