Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (49)

plakát

Dárek z lásky (2004) 

Excelentní snímek plný emocí. Hodně lidí jej nechápe a možná je to i dobře, aby zůstal v podvědomí jako kultovka. Film není pro každého. Na tohle musíte být prostě vyzrálejší.

plakát

Paranormal Activity 2 (2010) odpad!

Prvních 20 minut filmu se nic neděje. Je to opravdu nudné až z toho jde strach. Záběry do prázdných místností, kde se nic neděje jsou tu nespočetněkrát. Vaření snídaně, blbé dialogy. Američani chtěli asi ukázat svoji blbost a nudný styl života. Prostě tam není nic k věci. Mexická opatrovatelka měla vlastnosti, kterými by se měla živit jako medium :) Její role měla poukázat na to, že tam není něco v pořádku, ale to bylo zbytečné mrhání minut filmu. Uplyne dalších 10 minut a zase se nic nestane. Chtělo se mi jít třeba ven, ale řekl jsem si, že to vydržím. Spadl HRNEC ! Tata pořád háže do vody filtr do bazénu, protože sám vyjíždí na břeh. 40 minut filmu a kromě toho, že mi tu spadla sama od sebe složenka ze stolu na zem se nic nestalo. Film obsahuje nepochopitelné reakce a dialogy všech herců. Tohle není Béčko film tohle je tak déčko. 60 minut a my víme jednu věc, když se naznačuje, že tam má strašit je to vždycky v noci. Začne den a všichni se baví o zlém duchovi. Je noc a všichni spí. Pokaždé jeden z nich něco uslyší. Pak jim to druhý den řekne a tak se nám ten nudný kolotoč točí a točí. Duch se po 60 minutě zaměřil nějak na kuchyň. Filmaři asi rádi vařili. Nic se ve směs nestalo. Trapná vražda. Stejné triky jako v jedničce. Blbost, hrOzné, nedívat. VRAŤTE MI ZPĚT MŮJ DRAHOCENNÝ ČAS VY HOLYWOODSKÉ KRYSY !!!!

plakát

Univerzální voják (1992) 

Je to akční film, je to bojový film, je to parádní nápad. Film má spád a není to tuctovka. Hvězdné obsazení udělalo svoje a řekl bych, že je to jejich nejlepší film.

plakát

Tváří v tvář (1997) 

Pomineme-li hned na začátku, že taková operace by nešla udělat tak je to celkem slušný nápad. S filmem by si šlo určitě víc pohrát a dotáhnout to o mnoho procent dál. Herecké výkony byly slabé. Celým filmem nás provádí trapné hlazení po tváři. To mi přišlo tak umělé násilné, že mě to vždy rozhodilo z děje. Travolta zářil samozřejmě nejvíc.

plakát

To (1990) (TV film) 

Ajajaj to bylo příšerné :) už nikdy víc

plakát

Řidičák (1988) odpad!

Film je uplácaný jakoby z fleku.

plakát

Armáda temnot (1992) 

Hvězda dolů za nenávaznost na předešlí díl. Na konci druhého dílu se dostal Ash do středověku a hned ho všichni prohlásili za vyvoleného ochránce. Pokračování hororu je to jen sotva. Laciný scénář a tudíž další hvězda dolů. Dát tomuhle filmu tři hvězdy by bylo prostě moc.

plakát

Smrtelné zlo 2 (1987) 

Herecky lepší jak první díl, ale mohlo to být víc strašidelnější. Vesměs velice dobrá kultovka.

plakát

Lesní duch (1981) 

Za herecké výkony hvězdu dolů.

plakát

Zmatená duše (2007) 

Bohužel jsem zažil úplně to samé, jen v jiném pořadí: Film mi tedy říká mnoho a jsem s ním naprosto spjatý. Krásné, možné a tudíž pravdivé.