Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (32)

plakát

V pasti (2018) 

Ve srovnání s Tichým místem o level lepší, po celou dobu udržuje film diváka v napětí a 2 hodiny svižně uběhnou.

plakát

Mu ji zhe (2017) 

Když zjistíte, že auto které jste si koupil není ve stavu v jakém vám prodejce tvrdil, ale bylo už bourané a při nehodě v něm zemřel řidič.. Při nehodě jíž jste byl před devíti lety svědkem a která doposud nebyla objasněna.. A k tomu jste navíc novinář, který dostal zrovna padáka v práci, tak se v tom začnete vrtat... Film má svižné tempo, verze jak se to celé tenkrát událo se několikrát změní.. Možná bych čekal nějaké překvapivější finále, ale i tak lepší průměr. Menší problém jsem měl s orientací podle jmen, protože jsou pro nás evropany hodně podobné.

plakát

Contratiempo (2016) 

Naprostá lahůdka, která si s divákem hraje od začátku až do konce. Když se mě někdo zeptá jaký film bych mu doporučil, tohle je moje první volba.

plakát

Střídavá péče (2017) 

Hodně silný film plný emocí, řadí se k tomu nejlepšímu co jsem letos zatím viděl.

plakát

Dogman (2018) 

Jednoduchý děj - hodný vs. zlý korunovaný skvělým výkonem Marcella Fonte, který ne nadarmo za tuhle roli byl zvolen nejlepším hercem na European Film Awards a festivalu v Cannes.

plakát

The Clovehitch Killer (2018) 

Přesně tenhle typ filmů mám rád, sice pomalejší tempo, ale i tak jsem si ho užil.

plakát

Holka z livechatu (2018) 

Horor to rozhodně není, teda možná je, ale jen pro jedince závislé na sociálních sítích a podobně při představě, že by se jim přihodilo něco podobného..

plakát

Záhada Silver Lake (2018) 

Trailer navnadil, film zklamal.. Než řešení zápletky s nějakým vysvětlením je to takové chození od ničeho k ničemu, které zabere 2 hodiny.. Plusem je prostředí a hudba.

plakát

Arytmie (2017) 

Oleg a Káťa jsou zajímavý pár. Oleg se každý večer vykropí aby druhý den ráno mohl fungovat jako lékař rychlé záchranné služby. Zdravotní sestřička Káťa už život s ním nezvládá, ale přesto ho nedokáže opustit. Film plný absurdit, ale nějak takhle to v tom Rusku asi opravdu funguje..

plakát

Miss Hanoi (2018) 

Podprůměrná česká kriminálka, která se drží standardu nováckých seriálů, z prostředí vietnamské tržnice SAPA se toho dalo vymáčknout rozhodně víc. Plusem jsou Novotného hlášky u kterých jsem se párkrát pousmál.