Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (25)

plakát

Wind River (2017) 

Syrovy a drsny thriller se skvelou atmosferou. Poctive herecke vykony vsech zucastnenych s dechberoucim finale. Kinosal jsem opoustel dost zurivej :) Videno na Aldgate East, Curzon Cinema

plakát

Dunkerk (2017) 

IMAX Leicester Square 21.7.17

plakát

Nesmiřitelní (1992) 

Jeden z nejlepsich westernu vsech dob diky svoje realisticnosti, autenticite a hereckym vykonum. Tenkrat na zapade je porad lepsi, byt se jedna o hodne zromantizovany divoky zapad oproti drsne realite, kterou zahral a reziroval mistr Clint Eastwood.

plakát

Westworld (2016) (seriál) 

Serial velice kvalitni, koncertni herecke vykony (Hopkins, Harris). Co zatim prvni serii trochu skodi je ta nevyrovnanost dilu (1, 9 a 10 dil pecky, zbytek tak trochu do poctu). Uvidime co druha serie. P.S. Velice kvalitni OST

plakát

Neúplatní (1987) 

Skvele herecke obsazeni, trosku romanticky pojate Chicago 30. let, ale budiz. Co v tomto vycniva nadevse je hudba Ennia Morricone, to dela z tech pomyslnych ctyr * pet. Well done

plakát

Dallas 63 (2016) (seriál) 

Kvalitni podivana, trosku mi ale chybelo, ze serial nemel, resp. predloha nemela koule na to zkoumat JFK a zkusit zodpovedet spoustu otazek. Z mysteriozniho tematu se nakonec vyklubalo spise love story, coz je skoda. Film http://www.csfd.cz/film/8755-jfk/prehled/ tedy zatim zustava neprekonan.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Zklamání, ale co taky čekat od dalšího terminátora natočeného no name režisérem. Špatný casting(krom Arnolda pochopitelně), zbytečně komplikovaný děj(Back to the future II ????!!! ), akce nevýrazná, žádný kulervoucí moment a Arnoldovi hlášky to nezachrání. Postava J.K. Simmonse zbytečná, myslím si, že Cameron z tohoto snímku moc nadšený není.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Nebýt nudné patnáctiminutovky uprostřed filmu, jednalo by se o jasných 5*. Hudba, akce, casting, vše špickové. Takhle by nějak měl vypadat každý akční film.

plakát

Interview (2014) 

Pitomá, ale neskutečně vtipná komedie. Kim Jogn-Un a Katy Perry :DDDD

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (2014) 

Zklamání, ve filmu se víceméně nic neděje až na posledních 15 minut a můžu říct, že když už akce přijde tak v porovnání s jinými blockbustery tohodle roku (Captain America, Edge of Tomorrow, Interstellar...) vypadá příliš suše a nevyvolá žádné emoce, reakce, napětí. Jedna hvězdička je za zpívající Jennifer Lawrence, druhá za zbytek ansámblu byť moc prostoru nedostali. Snad bude poslední díl alespoň tak dobrý jakým byl Catching Fire. Škoda, jeden 2h 30 min dlouhý film by byla daleko lepší volba než z toho udělat 4hodinovou nudu. Uvidíme za rok.