Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (166)

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Od začátku se to poměrně slušně rozjíždělo. Naše očekávání rostla. Postupem času ale opadlo naše nadšení a poslední díly se hrozivě blížili nudě. Poslední díl už byl skoro utrpení. Nebudu zde spojlerovat, ale v seriálu bylo tolik nelogických věcí, že se to nedá odpustit.

plakát

14 vrcholů: Nic není nemožné (2021) 

Souhlasím s názory, že to mohlo být o hodně delší. Pamatuju si, že jsem četl knížku našeho horolezce Jaroše a tam byla spousta momentů, kdy i sám Jaroš byl podle mne rád, že to přežil. Tento dokument vypadá, tak že parta Nepálských horolezců ty hory vylezla skoro bez problémů. I přesto, že hodnotím 5 hvězdami, tak mi tam chybělo trošku více napětí. Kdo hlavního hrdinu zná, ví jak to dopadne. Jako největší problém je tam vykreslena čínská byrokracie. Každopádně rozhodně doporučuji pro fanoušky 8 tisícovek i menších.

plakát

Vymítač Boner (2020) (seriál) 

A další pokračování Exorcisty, jeden by řekl, že už se toho nedá moc vymyslet, no auto opět překonává naše očekávání a dodává nám další materiál na zasmání. Samozřejmě to nebude pro všechny, ale v dnešním světě je to vítaná změna.

plakát

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) 

Oproti prvnímu dílu obrovské zklamání. První díl nám přišel originální, s nápadem. Tento díl naprostá zbytečnost. Takový balast na vyplnění a hodně dlouhá upoutávka na díl třetí, který snad přinese něco nového. Dá se říct, že místy se mi v kině chtělo spát, což se mi nestává, to se musím opravdu nudit.

plakát

Příšerky pod hladinou (2017) 

Ach. Po pravdě totální vykradení Hledá se Nemo a podobných animáků. Hlavní aktér od začátku do konce protivný, měli jsme chuť ho zabít a sníst, to se fakt nedalo vydržet. Jinak ale 3* za animaci, vedlejší postavy (hlavně kreveta Alice) a části příběhu. Pro fanoušky animáků je tento film možností dalšího zářezu. Pro nefanoušky nedoporučuji.

plakát

Vražda v Orient expresu (2017) 

První věc, která snad každého napadne: Kde je David Suchet? Chvíli mi trvalo, než jsem si zvyknul na to, že tam prostě není. Film je vcelku zajímavým úkazem, protože tento Herkules Poirot dokonce běhá a bije se za pravdu a spravedlnost. Nakonec ale sám pochopí, že není spravedlnost, jako spravedlnost. Určitě by mě zajímal další případný díl s hlavním hrdinou v podaní K. Branagha. Pokud ale divák na film bude nahlížet s čistým štítem, tj. nebude porovnávat s předchozími díly, tak je to vcelku pěkně strávený čas v kině.

plakát

Vymítač (2017) (seriál) 

Našli jsme úplnou náhodou a musím říct, už od první epizody obrovské překvapení. Tento kreslený počin mne úplně nadchl. Pomyslnou korunu tomu nasazuje originální polský dabing, který sám o sobě pozvedává úroveň tohoho seriálu. Není díl, kde bych se nezasmál. Pro někoho, kdo potřebuje něco na odreagování a upřednostňuje kratší minutáž rozhodně doporučuji.

plakát

Jak přežít single (2016) 

Komedie pro relax. Ničím výjimečná, ničím nezklamala. Bohužel hlavní hrdinka místy až protivná a totálně naivní, což mne úplně vytáčelo. Úroveň filmu držela Rebel Wilson, která to aspoň dokázala rozjet.

plakát

Koruna - Wolfertonská senzace (2016) (epizoda) 

Pilot. Klasika seriálů, která buďto zklame, nebo Vás nadchne pro další díly. Pilot mne natolik zaujal, že mám v plánu další díly. Obzvláště Churchill v podání Johna Lithgowa byl excelentní. Dále je pěkné vidět méně známé tváře v hlavních rolích.

plakát

Rapl (2016) (seriál) 

"Více až po pitvě"... Musím říct, že po dlouhé době jsem byl překvapen, že byl v našich končinách natočen tak dobrý kriminální seriál. Atmosféru výborně doplňuje ponurá atmosféra a stejně ponurá hudba.