Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Dokumentární

Obsahy (3)

Cabin Fever: Patient Zero

Cabin Fever: Patient Zero (2014)

Čtveřice přátel z dětství se vydává na opuštěný ostrov, aby jednomu z nich udělali nezapomenutelnou rozlučku se svobodou. Krásný ostrov zrozený pro pořádnou párty se jim stane osudným. Na ostrově se kromě podivného nálezu mrtvých ryb nachází skupina vědců, kteří se snaží najít protilék na smrtící epidemii.

Respiro

Respiro (2002)

Grazia, (Valeria Golino) je rázná matka tří dětí provdaná za plachého rybáře Pietra (Vincenzo Amato) a žije na idylickém, ale izolovaném ostrově Lampedusa ve Středozemním moři. Grazia vykazuje známky manio-depresivního chování - jednu chvíli se divoce směje a plave napůl nahá v moři, a za chvíli je stočená do klubíčka na posteli. Dospělí členové její početné rodiny se nejasně rozhodli ji poslat do zařízení pro psychicky nemocné v severní Itálii.

Interní záležitost

Interní záležitost (2009) (TV film)

Marcie Cutlerová pracuje jako technička, ale chtěla by se stát detektivem oddělení vražd. Poté co záhadně zahyne policejní informátor Ray Stone a z policejního trezoru zmizí kokain nalezený u Raye, šéfka oddělení Donna Sinclairová pochopí, že je do případu zapleten některý z jejích podřízených a obrátí se na Marcii, aby tajně své kolegy sledovala. Ta úkol přijme, protože v tom vidí šanci získat vytouženou práci. Ještě však netuší, že ji to může stát život.

Reklama