Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi

Obsahy (5)

Halloweenská noc

Halloweenská noc (2007)

Pět protkaných příběhů, které se odehrávají ve stejné čtvrti za jedné halloweenské noci. Mladý pár zjistí, že se nevyplácí sfoukávat svíčku v dýni před půlnocí, vysokoškolský profesor vede tajný život sériového vraha, panna z vysoké školy možná konečně potká toho pravého, skupinka adolescentů zajde při svých žertech trochu moc daleko a starého osamělého muže navštíví neobyčejný koledník. Všichni mají jedno společné - zkusí přežít nejděsivější noc roku.

Pátá rychlost

Pátá rychlost (2002) (seriál)

Britský motoristický magazín, který přináší žhavé novinky, reportáže a testy automobilů, názory expertů ale i praktické informace pro řidiče a fanoušky motorsportu.

Naozaj veľké veci

Naozaj veľké veci (2007) (seriál)

REALLY BIG THINGS je dokumentární seriál o člověkem vytvořených masivních strojích, gigantických stavbách a dalších divech moderní doby, které zaujmou především svojí velikostí. Pořadem provází Mats Rogers, který tato veledíla představuje z laického pohledu a často neváhá přidat ruku k dílu.

Riziková laboratoř

Riziková laboratoř (2007) (pořad)

SMASH LAB uvádí tým inženýrů, kteří berou technologie dneška a snaží se je využít novými revolučními cestami. Mohl neprůstřelný kevlar chránit dopravní letadlo proti bombovému útoku? Mohl by obyčejný airbag ochránit helikoptéru před potopením v moři? Tyto a další otázky se pokusí vyřešit tým SMASH LAB.

Jediná cesta úniku

Jediná cesta úniku (2009) (pořad)

Mistr úniku Jonathan Goodwin se snaží v show One Way Out uniknout z bizarních pastí, které vyrábí jeho ďábelský kolega Trevor. Ať už připásaný ke kuchyňskému stolu se škorpionem v ústech přelepenými izolační páskou nebo pokrytý rojem 200 tisíc včel, snaží se Jonathan najít právě tu kýženou „Jednu cestu ven“…

Reklama