Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (24)

plakát

Percy Jackson: Moře nestvůr (2013) 

Jistě by se podle tohohle díla nemohla učit mytologie, ale i tak jsou některá fakta správná a mladší obecenstvo se alespoň něčemu přiučí. Koneckonců nejedná se o nějaký nudný dokument o vládcích Olympu, nýbrž o fantasy snímek se špetkou humoru a akce. První díl je sice kvalitnější podívaná, ale ani při sledování tohohle díla se člověk zas tak často nenudí :)

plakát

Machři 2 (2013) 

Na to, že se děj točí jen kolem jedné události, tak přesto snímek není nudný. Ba naopak, je protkán humorem, tak typickým pro A. Sandlera. Ve srovnán s jedničkou je tento film víceméně stejný. Občas dojde na méně zábavné pasáže a rozhodně nehledejte nějaký duchaplný děj, ale jinak je to vcelku pěkná, humorná podívaná.

plakát

Jak vycvičit draky (2012) (seriál) 

Velmi se mi líbil film a tohle se mi líbí taky. Co díl, to 22 minut originálního děje, který nenudí ani v mém věku.

plakát

Na plný plyn (2008) 

Chtěl bych najít na tomto filmu něco pozitivního, ale moc to nejde. Jediný zajímavý moment, co si pamatuji, je, že žugilíci ruské policie jezdí minimálně stejně rychle jako vytuněná auta, kterým tachometr ukazuje 300 km/h, ačkoliv jedou tak stovkou. Jinak naprostá ztráta času.

plakát

Mardi Gras: Jarní prázdniny (2011) 

Oddechová komedie ve stylu American pie. Jednoduchý děj i humor, takže skvělý film pro relaxaci.

plakát

Šestej smysl (2012) (seriál) 

Opět ucházející seriál, který je odsouzen ke konci dříve, než se vůbec mohl pořádně rozjet. Líbila se mi posedlost hlavního hrdiny najít to, co začal hledat. Seriál je jakž takž realistický, žádné super hi-tech vychytávky ani jiné fantasmagorie. Je fakt, že některé postavy jsou jaksi nadbytečné, ale alespoň je/byl prostor pro rozvoj nějakého vedlejšího děje. Shrnuto: výborný seriál, bohužel zatím přerušen a nepočítám, že bude pokračovat dále.

plakát

Kameňák 4 (2013) odpad!

No, shlédnul jsem to do konce jen kvůli kompletování série. A byl to naprosto ztracený čas. Nemá to děj, nemá to náboj, není to vtipné. Zkrátka, nestojí to za věnování volného času:)

plakát

Rivalové (2013) 

Fenomenální! Skvělé přiblížení nejen sezony 1976 a tedy bojů mezi Laudou a Huntem, ale i vystižení jejich rozdílných osobností. Člověk získá alespoň nepatrnou představu, jak těžké to museli mít závodníci F1 dříve, ale i teď. A jako vždy, parádní soundtrack v podání Hanse Zimmera. Shrnuto: skvělá podívaná'

plakát

Noe (2014) 

Vyrazil jsem na tento film do kina, aniž bych o něm měl nějaké informace. Po zhlédnutí prvních pár minut, a zjištění hereckého obsazení, jsem očekával nadprůměrnou podívanou. Bohužel, zbytek filmu nenaplnil mé očekávání. Hlavní příčinu vidím v nerozvinutí filmu do určitého žánru. Buď z toho měli udělat drama, tedy přidat více emociálních scén, nebo z toho měl být akční film - více soubojů, případně například problémy s naložením zvířat. Takhle je to ode všeho trochu, ale nic dotažené do konce. A proto je z toho ve finále celkem nudná podívaná, ačkoliv se herci svých rolí zhostili na jedničku :)) Závěr: jednou se podívat a dost :))

plakát

Superkočky (2010) (seriál) 

Seriál převážně pro teenagery. Poměrně solidní příběh a velmi solidní obsazení. Škoda tedy, že Hellcats is cancelled :)