Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (84)

plakát

Slender Man (2018) odpad!

Věděl jsem, že na to nemám koukat, přesto jsem tu chybu udělal...

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Tak jsem se k tomuto seriálu taky dokopal, a dá se říct, že se líbí.... 1. sérii jsem zhltl během dvou dní

plakát

Mission: Impossible - Fallout (2018) 

Asi jsem očekával moc, nebo už je to prostě pořád dokola.... Tento film měl úplně vše, co se od takového akčňáku očekává, ale právě všechny tyto filmové kýče na mě dojem tedy neudělaly. Film dobrý, těch 147 minut uběhlo jako voda, ale že by to byla nějaká pecka?

plakát

Venom (2018) 

Hardy X Venom - perfektní kombinace. Dokázal bych na toto "duo" koukat mnohem déle. Problém je, že konečná verze není ta, jakou měl film být. Mělo to potenciál Deadpoola, ale bohužel je z toho to, co je. Jde poznat že filmu chybí hodně vystřiženého materiálu, samé střihy místo scény. Hororové prvky, ale i scény s dávkou pořádného, ale citlivého humoru, fungují skvěle. Rozhodně doufám v plnou verzi filmu. Fanoušci si jí určitě zaslouží. Nevím teď přesně, kdo je ten kretén, kvůli kterého to šlo znova do střižny, ale i kdyby ten člověk udělal bůhví co, je to důvod k takovému spatlání? škoda škoda

plakát

Jurský svět: Zánik říše (2018) odpad!

Veškeré očekávání bylo překonáno a z kina odcházím s úžasem. Tak špatný film jsem neviděl roky. Opravdu mě mrzí, že něco takového vzniklo ...a stálo to určitě nehorázné prachy. Nemám slov. Až mi je ztoho do breku.

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Jsem už od prvního dílu velký fanoušek herní série a filmu jsem se nemohl dočkat. A výsledek? Nadšení! Chrochtám blahem. Líbilo se originální pojetí, prolínání přítomnosti a minulosti skvělé, herecké obsazení taky v pořádku. Jeremy Irons rozený templář. Hudební soundtrack se mi líbil, oproti hrám se vydal jiným směrem, ale filmu sedl. Nějak nevidím mínus v tom, že film se odehrává více v přítomnosti, ono by to asi jinak ani nešlo. V herní sérii taky ze začátku byla přítomnost velice častá. Dnes už přítomnost známe, a dále pátráme v minulosti. Další filmové díly by se mohli vydat podobným směrem, pokud vzniknou. Určitě se najde několik nesrovnalostí a ne zrovna citlivých změn oproti hrám, ale nemá cenu je řešit. Spokojenost!

plakát

Hardcore Henry (2015) 

Jako dobré, akční pc střílečka na plátně. V pc hrách to funguje určitě lépe, jelikož se do hlavního hrdiny můžete vcítit. Efekty sranda, příběh a průběh dějě mi připadal taky jak přímo z pc hry. Prostě střílečka ze vším všudy no. V poslední třetině jsem ale už měl dost. Musel jsem na chvíli zavírat oči, abych jim dal spočnout, protože toho chaosu bylo vážně hodně. Knihu Džunglí, kterou jsem shlédl o půl hoďky později, jsem si užil rozhodně lépe... Což je vlastně docela vtipné. Ale mrknu na to určitě znova, třeba to na menší obrazovce bude lepší. Zatím dávám 3 hvězdy.

plakát

V hlavě (2015) 

Tleskám! Konečně jsem se ktomuto povedenému animáku dostal a musím podotknout, že jsem se bavil lépe než jedenáctiletý bratr, který ztoho byl převelice nadšený.