Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Obsahy (12)

Draci v oblacích

Draci v oblacích (2020) (seriál)

Posádka vzdušné lodi Queen Zaza loví, porcuje, prodává a vaří draky všech druhů a velikostí.

Misled Romance of Cannibal Girl and Incest Boy, The

Misled Romance of Cannibal Girl and Incest Boy, The (2007)

Němý film o dívce, která při ukájení svých kanibalistických choutek osvobodí týraného chlapce. Spolu potom milostně stráví zbytek života, jenž nebude mít dlouhé trvání.

Rôjin to rabudôru: Watashi ga shochô ni natta toki...

Rôjin to rabudôru: Watashi ga shochô ni natta toki... (2008)

Dva paralelně se odehrávající příběhy z nichž první vypráví o panu Uenovi, který po smrti svých rodičů zůstane sám s robotickou služkou Mariou, do které se zamiluje. Druhý příběh je o inspektorce Akagi, která pátrá po sériovém vrahovi. Zjistí, že je to robot porušující Asimovy zákony robotiky. To ji dovede až k Mr. X s nímž vede rozhovor, během kterého zjistí proč se nevyrábějí mužské verze robotů, a tato informace ji dovede až k vrahovi. Oba dva příběhy vedou k pochopení mužské a ženské nátury a především tajů lásky.

Teenage Twins

Teenage Twins (1976)

Prudence a Hope jsou dvojčata propojená zvláštním poutem. Navzájem cítí touhy a potěšení, které prožívá ta druhá, i když nejsou zrovna spolu, což jim přináší problémy i potěšení současně.

Fasshon heru

Fasshon heru (2010)

Tři kamarádi se vracejí z baseballového zápasu a po cestě objeví nový erotický masážní salon Shogun s velmi lákavou cenou. Nakatsu má zrovna před svatbou a tak se rozhodne rozloučit se zde se svobodu, avšak netuší, že se zde rozloučí nejen se ní.

Anal Dwarf, The

Anal Dwarf, The (1971)

Krátký pornosnímek obsahující sexuální scény ženy s liliputem. Snímek odstartoval kariéru Luise De Jesus.

The Seduction of Dr. Fugazzi

The Seduction of Dr. Fugazzi (2009)

Mladá psychiatrička Dr. Anna Fugazzi má vysněný život plný večírků a sexuálních hrátek se svým přítelem. Anna však trpí těžkými bolestmi hlavy, které přechází až v halucinace. Halucinace se stávají čím dál intenzivnější a Anna se pohybuje mezi dvěma světy. Postupně příchází na to, že její vysněný život byl opravdu jenom vysněný a ona sama je pacientkou psychiatrické léčebny.

Gekidžóban Naruto: Šippúden – The Lost Tower

Gekidžóban Naruto: Šippúden – The Lost Tower (2010)

Mukade během souboje vstřebá pečeť z Ryumyaku a přenese se tak o dvacet let zpátky. Přitom s sebou přenese i Naruta a kapitána Yamato. Mukade má v plánu využít síly Ryumyaku k výrobě bojových loutek, kterými by ovládl jako mistr loutkář svět. Z Mukadeho se stává Anrokuzan, ministr Rourami, který zabije královnu a manipuluje s její dcerou, nyní královnou Sárou. Naruto se setká se svým otcem (aniž by to ještě tušil), který je zde zrovna se svým týmem na misi. Naruto zjistí, že jediná možnost, jak se dostat zpátky do své doby, je porazit Mukadeho, což se ukáže jako velmi těžký úkol vzhledem k tomu, že Mukade má neomezený zdroj čakry díky síle Ryumyaku. Naruto se po boku svého otce vrhá do boje a nakonec i za přispění královny Sáry se jim podaří zvítězit.

Elitní jednotka 2: Vnitřní nepřítel

Elitní jednotka 2: Vnitřní nepřítel (2010)

Film začíná potlačením vzpoury ve věznici, kam jsou umístěni bývalí drogoví dealeři. BOPE (speciální policejní jednotka, jejímiž členy jsou nerozluční André a Nascimiento) tuto vzpouru vyřeší po svém. Jen několik vězňů zůstane naživu. Tento zásah díky Fragovi, aktivistovi za lidská práva, bude stát Andrého místo a plukovník Nascimento je odklizen povýšením. Díky aktivitám BOPE jsou postupně zbytky drogových gangů rozprášeny, ale jejich místa nahrazují zkorumpovaní policisté, kteří nejsou o nic horší. Plukovník Nascimento pomalu zjišťuje, že byl systémem zneužit poté, co je zabit André. Vyšetřování Andrého smrti ho dovede blízko k zločineckým špičkám, což málem stojí život jeho syna. Nascimento tak rozpoutává peklo, tentokrát ovšem na poli politickém.

Útok vraždících rajčat

Útok vraždících rajčat (1991)

Zmutovaná rajčata opouští pole a začínají napadat lidi. Vláda USA vše tají a povolává do boje tým vědců a malou elitní vojenskou jednotku, aby čelily vražedným rajčatům. Všechny snahy o potlačení rajčat selhávají a rajčata se naopak vyvinou do větší výbušné formy. Nakonec propuká panika, lidi čelí tvrdému útoku rajčat a USA povolává armádu. Po krvavo-kečupovém boji armáda prohrává a osud lidstva se zdá být zpečetěn. Hlavní hrdina na poslední chvíli objeví slabinu rajčat a s hrstkou přeživších se mu podaří zachránit zbytky civilizace.

Torched

Torched (2004)

Krátkometrážní snímek o znásilnění a kruté pomstě, která se tak trochu vymkne kontrole.

Zerophilia

Zerophilia (2005)

Luk prožije první sex a při něm se mění jeho tělo na ženské a při orgasmu se celý změní v ženu, je tedy zerofil. Zjišťuje, že aby se přeměnil opět v muže, musí dosáhnout orgasmu jako žena, což není tak jednoduché, jak si myslel. Nakonec se setká s jiným zerofilem, který ho však podvede a zůstane uvězněný jako žena, z čehož nemá moc radost a musí se potýkat s dalšími problémy ženského pohlaví...

Reklama