Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sportovní
  • Horor

Recenze (139)

plakát

Zátah: Vykoupení (2011) 

Tohle byl přesně akční film podle mého gusta. Střílení, krev a skvělé bojové scény. Je vidět, že jsem byl zaslepen Hollywoodem, protože by mě nikdy nenapadlo že v Indonésii může vzniknout takový unikát. A ještě menší poznámka....odteď se těším na Expendables 3 ještě méně a méně :))

plakát

Fur TV (2008) (seriál) 

Dokonalý, i když má tenhle "perverzní" seriál jen 8 dílů, je to prostě dokonalý. Tlusťoch Ed, Lapeňo a Mervin mě pokaždé dostanou do kolen. Netuším, kdo dostal tak skvělej nápad obsadit maňásky do světa lidí, ale na mě to vážně zapůsobilo. A scénky jako pravidla metalu, nebo Edova super opravna jsou jen ukázky toho jak je tenhle seriál skvělej. Ale lidi, nesmíte ho brát vážně, je to jen pro zasmátí! :D

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Okresní přebor považuji za nejlepší český seriál. A myslím si, že nejsem jediný, komu tento seriál připomíná mládí strávená na fotbalovém hřišti. A co se týče nezapomenutelných hlášek a situací, nemá to chybu. Zvláště se mi ve své roli líbí Ondřej Vetchý. Vždy když mohu, nebo mám čas, s chutí si tento seriál pustím. 100%

plakát

Jmenuju se Earl (2005) (seriál) 

Tohle je přesně ten typ seriálu u kterého můžu vypnout svůj mozek, opustit všechny své myšlenky a jen se kochat a smát se Earlovo a Randyho vtipným situacím. Parádní seriál, při kterém se vždy rád zasměju.

plakát

Zběsilý útěk (2006) 

Znáte ten pocit, když se filmu celou dobu vyhýbáte a když přijde ta chvíle a vy jste u závěrečných titulků, říkáte si, proč jsem tenhle film pořád odkládal? Já to cítil u tohoto snímku. Ano vynikající, hlášky, herci, režie, scénář, vše bylo špičkové. U tohoto filmu jsem zjistil, že Paul Walker nebyl zdaleka jen Brian O'connor. Svět filmu přišel o skvělého herce a já to pořád nějak nemůžu rozdýchat... 5* a R.I.P.

plakát

Status: Nežádoucí (2007) (seriál) 

Ano, právě jsem dokoukal poslední díl a musím říct že jsem uronil slzu. Tento seriá bych určitě nikdy nezačal sledovat, nebýt Bruce Campbella. Jednou jsem zjistil že tu hraje a hned jsem tenhle seriál musel začít sledovat a abych řekl pravdu, chybu jsem určitě neudělal. Vždycky, když se stane tahle věc a můj oblíbený seriál je u konce, řeknu si proč? Proč je konec, proč nemohou natočit další sérii, a nebo proč si neumím vymazat vzpomínky a dívat se na něj znovu od začátku :( Jeden z nejlepších a mých nejoblíbenějších seriálů! Status: Nežádoucí. A na závěr: "You know spies, bunch of bitchy little girls."

plakát

Rivalové (2013) 

Tak jo, po Vlkovi z wall street tu máme další úžasný snímek. Abych to nějak zhodnotil, celý film jsem si užíval, bylo to fajn ta rivalita mezi dvěma závodníky se stupňovala, ale pak přišel poslední závod v Japonsku a na mě přišla síla okamžiku. Vážně tenhle film se mi moc líbil a jen je podle mě škoda, že nezískal ani jednu nominaci na oscara. 5*

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

V podstatě je to to samé o čem je Riziko, nebo Wall street. Prachy, děvky, drogy, prachy, děvky, drogy a pořád do kola. Ale tenhle film je stokrát lepší než riziko i Wall street. Já se vážně bavil a trochu i strachoval. Vynikající snímek, Martin Scorsese je skvělý režisér a Dicaprio je skvělý herec no a když k nim přidáte skvělý scénář, nemůže z toho vzniknout nic špatného ;)

plakát

Černá labuť (2010) 

Tohle byl třetí film, který jsem od Darrena Aronofskyho viděl a můžu říct, že to je opět za 5*. Jak jinak, skvělá režie, nádherné ženy, skvělé herecké výkony a mohl bych pokračovat do nekonečna. Tohle prostě nemá chybu.

plakát

Tváří v tvář (1997) 

Nic tě neprobudí tak, jako uříznutí ksichtu! Ano, John Travolta vs Nicolas Cage, to vážně nemělo chybu. V poslední době jsem si tento film pouštěl pořád a pořád do kola, až jsem si ho musel dát mezi své oblíbené filmy. John Woo je skvělý akční režisér, dokázal mi to i Operací zlomený šíp a Živým terčem.Tenhle film je legendární!!! U mě 100%