Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sportovní
  • Horor

Recenze (139)

plakát

WrestleMania 38 (2022) (pořad) 

Austin se vrátil do ringu, Triple H ukončil kariéru, Undertaker v Síni slávy WWE. Netřeba více argumentů. Díky WWE.

plakát

Jurský svět: Zánik říše (2018) 

O hodně přehnanější než první díl, jeden boj o život skončí, hned začíná jiný, děj předvídatelný. Zážitek v kině byl ovšem skvělý, charismatičtí herci a záporáci ušli. Film pro milovníky blockbusterů a dinosaurů.

plakát

WWE Survivor Series (2018) (pořad) 

Dvě hvězdičky za tři jakž takž povedené zápasy. Na tohle se už opravdu nedá koukat...

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Po recenzích a hodnoceních a zprávách typu, ten pocit když si uvědomíš že Daredevil byl lepší, jsem se na tento film ani netěšil, připadalo mi, že se práce odflákla a celou dobu se nebude nic dít. NAOPAK! Z kina jsem odešel mile překvapen, výkon Afflecka jako Batmana mě hřál u srdce. Myslel jsem že Gal Gadot filmu uškodí jako Wonder Woman, ne, líbila se mi i její postava. Lidé si nespíš mysleli a čekali že to celé bude o boji Supermana proti Batmanovi, tento film spíše sloužil jako první díl před Ligou spravedlivých. Scéna kdy se Superman utká s Batmanem tam opravdu je a ten boj je opravdu skvělý. Toť vše z mé strany k hodnocení tohoto snímku, doporučuji shlédnout v kině. "Maybe it's Gotham City and me, we just have a bad history with freaks dressed like clowns" máme se na co těšit.

plakát

WWE SummerSlam (2015) (pořad) 

Už mám dost, přidávat něčemu hodnocení, tenhle summerslam byl shit! Kdyby show začala Zigglerem a Sheamus proti Ortnovi se přemístil na kick off možná bych....Ne, hodnotil bych úplně stejně. Některý zápasy se povedly jiný ne. Ukončení zápasů byly katastrofální! ještě pár takovýhle shows a máme vystaráno ;)

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Tento film se mi vážně líbil. Ano, ale myslím že jsem se do Expendables tak zbláznil, že jsem se zaslepil samými herci. Ano, jo tento film byl plný nových akčních tváří Banderas, Gibson, Snipes, Ford atd. Skvělý reklamní tah. Co se týče filmu, možná to moc žeru, ale tohle mi už jako pocta akčním filmům z 80. let nepřipadá. Závěr filmu byl spíše parodií na The Raid, to se vám pánové vážně povedlo. Děti a fanouškové akčních žánrů, nebrečte, svět není jenom samý slunce a duha, je to jen o penězích, to nám dokázal i tento díl. A že nějaký upír ze stmívání a jeho "It´s just a job, uzemění akčních veteránů, s tím na mě vážně nechodte! Jestli tohle má být pocta akčním filmům, tak jste měli Die hard, Ramba, Predátora a další filmy také točit v PG-13.

plakát

Empire State (2013) 

Tohle asi zapůsobilo i na mě. Geniální reklamní tahák, šoupněte Dwayna Johnsona do prostřed celého plakátu, když vlastně film není vůbec o něm a ještě navíc SPOILER!! hraje ve filmu pouhých 20 minut. Vážně dobrý! Jinak film sám o sobě chudý a slabý. 35%

plakát

Konečná (2013) 

Zklamání. Od tohohle filmu jsem čekal víc, čekal jsem že to bude přehláškované, akce tam bude jak máku, ale ono nic a nebýt Arnolda a Petera Stormara dám jen 2*. Mylsel jsem že to bude comeback jak se patří, ale co bych mohl čekat od Guvernátora. Ale abych jen nekritizoval, Arnold svoji roli zvládl a závěrečný "fight" byl také skvělý, na stará kolena toho zvládl celkem dost. A na závěr bohužel musím dodat, že nikdo nemládne, všichni stárnou a vyvíjí se. Jak je vidět vyvíjí se i fanoušci filmových žánrů a těch co milovali akční 80 je velmi málo, stačí se podívat na tržby tohoto snímku. Chce se mi brečet, akční žánr je mrtvý, nechť žije stmívání!!! 75%

plakát

Kouzelníci (2013) 

Ano, tohle hodnocení pár mých přátel uživatelů naštve, ale co. Pro vysvětlení, Steve Carell je můj oblíbenec a i když tenhle film není výslovná pecka, určitě to není ani žádný propadák. Zasmál jsem se a užil si tento snímek. Sedlo mi to. 4*

plakát

Město nemrtvých (2013) 

Jako zabití času ve vlaku mi to pomohlo. A hvězdičku navíc přidávám za roboty, jinak Dolphe nejsi na takovouhle blbost trochu starý?