Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sportovní
  • Horor

Recenze (139)

plakát

Zátah: Vykoupení (2011) 

Tohle byl přesně akční film podle mého gusta. Střílení, krev a skvělé bojové scény. Je vidět, že jsem byl zaslepen Hollywoodem, protože by mě nikdy nenapadlo že v Indonésii může vzniknout takový unikát. A ještě menší poznámka....odteď se těším na Expendables 3 ještě méně a méně :))

plakát

Bez soucitu (2010) 

Skvělý film s Johnem Travoltou, který si tenhle film vysloveně užívá.Co slovo, to kultovní hláška a ovládání zbraní, pche, klasika, paráda, bombička.Tenhle film mi v paměti utkví hodně dlouho.A také nesmím zapomenout na narážku vynikajicího Pulp-fiction.Travolta je můj oblíbenec a tenhle film je skvělý, proto také 5*.

plakát

Černá labuť (2010) 

Tohle byl třetí film, který jsem od Darrena Aronofskyho viděl a můžu říct, že to je opět za 5*. Jak jinak, skvělá režie, nádherné ženy, skvělé herecké výkony a mohl bych pokračovat do nekonečna. Tohle prostě nemá chybu.

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Vzít herce akčních filmů 80. a 90. let a nacpat je do jednoho filmu.To je to čemu já říkám klasa akční film.Řekl bych že nejen mě, ale i spoustě jiným divákům se rozzářili oči, když viděli Slye, Arnieho a Willise v jednom filmu pohromadě.Na takový film jsem dlouho čekal, a když už konečně přišel, nezklamal mě.

plakát

Město (2010) 

Tedy od Bena Afflecka jsem čekal něco více.Děj mně ani moc nenadchl, byl tak na 3*.Tu čtvrtou přikládám za Rebeccu Hall a za to jak si pan Affleck poradil s květinářem.

plakát

Nezastavitelný (2010) 

Jak znám Tonyho Scotta a Posledního skauta, těšil jsem se na příjemný akční film s krví, s chlapáckými kecy atd.Místo toho jsem sledoval adrenalinovou vyjíždku vlakem.Nebylo to špatné, ale akčním filmem bych to nenazýval.

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Okresní přebor považuji za nejlepší český seriál. A myslím si, že nejsem jediný, komu tento seriál připomíná mládí strávená na fotbalovém hřišti. A co se týče nezapomenutelných hlášek a situací, nemá to chybu. Zvláště se mi ve své roli líbí Ondřej Vetchý. Vždy když mohu, nebo mám čas, s chutí si tento seriál pustím. 100%

plakát

Zatím spolu, zatím živi (2010) 

Od tohohle filmu jsem čekal teda víc. Myslel jsem, že když se sejde Tom Cruise a Cameron Diaz, musí to být zaručeně hit. Ale, jak je mou oblíbenou frází zde v komentářích, opak je pravdou! Málo akce, málo vtipu, takové odfláknuté, no prostě nic moc. U mně je to taková tuctovka. Zlatý střed 50%.

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Tenhle film je skvělý, patří k jednomu z mých nejoblíbenějších filmů asi tak do top 50, ale já mu prostě nemůžu dát 5*. Nebudu prozrazovat komu jsem fandil, nebo nefandil, ale konec filmu je podle mě slabota, čekal jsem lepší vyvrcholení a i když jsem se v nedávné době díval znovu na tento snímek, nemohu hodnotit jinak než čtyřmi *!

plakát

Návrh (2009) 

Skvělá romantická komedie s krásnou nestárnoucí Sandrou Bullock a skvělým Ryanem Reynoldsem. tenhle snímek si vždycky moc rád pustím.