Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sportovní
  • Horor

Recenze (139)

plakát

Osamělý mstitel (2003) 

Ano a opět jsem změnil hodnocení, proč? Protože Vin Diesel je můj nejoblíbenější herec a také tato role mi přijde nejvíce odlišná od těch ostatních. Sean je tajemný a jakmile mu zabijou manželku pátrá po drogovém bosovi jménem Diablo.

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Tenhle film je skvělý, patří k jednomu z mých nejoblíbenějších filmů asi tak do top 50, ale já mu prostě nemůžu dát 5*. Nebudu prozrazovat komu jsem fandil, nebo nefandil, ale konec filmu je podle mě slabota, čekal jsem lepší vyvrcholení a i když jsem se v nedávné době díval znovu na tento snímek, nemohu hodnotit jinak než čtyřmi *!

plakát

Měsíční past (1988) 

Bruce Campbella mám rád a proto to radši nebudu hodnotit ;)

plakát

Konečná (2013) 

Zklamání. Od tohohle filmu jsem čekal víc, čekal jsem že to bude přehláškované, akce tam bude jak máku, ale ono nic a nebýt Arnolda a Petera Stormara dám jen 2*. Mylsel jsem že to bude comeback jak se patří, ale co bych mohl čekat od Guvernátora. Ale abych jen nekritizoval, Arnold svoji roli zvládl a závěrečný "fight" byl také skvělý, na stará kolena toho zvládl celkem dost. A na závěr bohužel musím dodat, že nikdo nemládne, všichni stárnou a vyvíjí se. Jak je vidět vyvíjí se i fanoušci filmových žánrů a těch co milovali akční 80 je velmi málo, stačí se podívat na tržby tohoto snímku. Chce se mi brečet, akční žánr je mrtvý, nechť žije stmívání!!! 75%

plakát

WrestleMania 29 (2013) (pořad) 

Nejvýdělečnější a (zatím) nejhorší Wrestlemania. Víc se mi snad ani dodávat nechce!

plakát

Vendeta (2011) 

Dle mého názoru šlo o jeden z lepších českých filmů. Akorát když vidím že na plakátě je Kaiser vs Vetchý, nenapadlo by mě že tam Kaiser bude pouhých patnáct minut filmu. Ondřej Vetchý svoji roli zahrál dobře a mile mě překvapil i Igor Chmela, připomínal mi nějakého "drsného" amerického padoucha. Vendeta je dobrý film a proto hodnotím kladně 4*.

plakát

Temné spiknutí (1997) 

Tento snímek bych doporučoval pouze faouškům Charlieho Sheena a Lindy Hamilton. Bez nich bych tomuto filmu určitě 4 hvězdy nedal, jde o normální průměrný snímek, akorát Charlie mu dodává lesk a Linda krásu. A Donald Sutherland jako záporák taky ušel. Zkrátka a dobře 4* vypovýdají za vše.

plakát

xXx (2002) 

Jak jsem jen mohl celou dobu hodnocení nechat pouze na čtyřech hvězdách?? Jeden z mích nejoblíbenějších filmů s mým nejoblíbenějším hercem. Vin Diesel v podání Xandera Cage je brilantní, poté nádherná Asia Argento a šéf Samuel L. Jackson. Skvělý film a nezapomenutelná scéna s kavárnou, kterou znám nazpaměť, vždycky si tento film rád pustím i když jsem ho viděl snad tisíckrát! 100%!

plakát

WWE: CM Punk - Best in the World (2012) 

Pipe Bomb! CM Punk za svou kariéru udělal dost práce a za to si u mně vysloužil oblíbenost. Tohoto muže respektuji jako nikoho v historii wrestlingu. Přišli za ním dali mu mikrofon a on řekl co měl na srdci, od té doby se vyšvihl na vrchol společnosti WWE. A dostal se i na první místo v mém žebříčku oblíbenosti. Dokument hodnotím 5*.

plakát

Po čem ženy touží (2000) 

Vynikající snímek. Skvělý Mel Gibson filmu dodává komedii a Helen Hunt mu dodává krásu. A beru v potaz že myšlenka filmu nemá chybu, pánové kdo by nechtěl mít takovou schopnost jako měl Nick Marshall?? 100%