Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sportovní
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Když něco režíruje Quentin Tarantino, tak to musí stát za to.A Pulp Fiction je pro mě (zatím) to nejlepší.Složení herců Johna Travolty, Bruce Willise, Samuela L. Jacksona a mnoho dalších by mělo zaručeně přinést úspěch.A taky že ano.Tento film je fenomén mezi filmy!

Wrestler

Wrestler (2008)

Výtečný film.Skvělá atmosféra a skvělý výkon Mickeyho Rourka, udělaly z tohoto filmu jedničku.Člověk si při tomto snímku uvědomí, že být wrestlerem není jen taková legrace.Randy žil jen když byl za provazy uvnitř ringu.Jedině tam se cítil doma.Protože když opustil ring a vydal se do normálního života, všem tam byl ukradený.Žil jen pro wrestling a pro své fanoušky.

Černočerná tma

Černočerná tma (2000)

Při shlédnutí tohoto snímku jsem objevil můj vztah k herci Vinu Dieselovi.Hned se dostal na 1. místo oblíbenosti mých herců.A to díky Černočerné tmě.Pěkná atmosféra, pěkný děj a herecké výkony.Krása.

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Celou dobu, když se tolik hovořilo o Temném rytíři, byl jsem rád za nového batmana a dal jsem mu pět hvězdiček, ale pořád jsem nevěděl proč?Tento film jsem viděl asi třikrát a pořád jsem si kladl tu stejnou otázku, proč? A až teprve ted po čtvrtém zhlédnutí tohoto snímku mi došlo, jaký Christopher Nolan natočil skvost.A také nesmím zapomenout na herecké výkony skvělých hvězd počínaje Christiana Baela a konče Aaronem Eckhartem.Jako třešnička k tomu všemu je vynikajicí hudba.Tento snímek, je jedním z nejlepších snímků poslední doby. A zapomněl jsem zmínit nejlepšího představitele Jokera všech dob, Heatha Ledgera!

Terminátor

Terminátor (1984)

James Cameron je bůh.A tímto snímkem katapultoval sebe i Arnolda Schwarzeneggera, mezi největší hvězdy Hollywoodu.Škoda jen že se neuchytila i krásná Linda Hamilton a Michel Biehn, kterému role Kyla Reese perfektně sedla.Jinak děj skvělý a myslím tím že je to nejlepší sci-fi akční snímek (spolu s dvojkou), který kdy vznikl.

Tombstone

Tombstone (1993)

Tenhle film o Wyattu Earpovi mě dosatl na lopatky.Vynikající Kurt Russell, skvělý Val Kilmer a Bill Paxton.Doporučuji všem fanouškům westernu.Jedna z mých oblíbených scén tohoto filmu je, když Kurt Russell v baru profackuje tehdy začínajícího herce Billyho Boba Thorntona.Také je to jeden z úspěšných filmů Michaela Rookera (a že jich není moc).Je to pěkný western, který mi vždy zvedne náladu.

Tváří v tvář

Tváří v tvář (1997)

Nic tě neprobudí tak, jako uříznutí ksichtu! Ano, John Travolta vs Nicolas Cage, to vážně nemělo chybu. V poslední době jsem si tento film pouštěl pořád a pořád do kola, až jsem si ho musel dát mezi své oblíbené filmy. John Woo je skvělý akční režisér, dokázal mi to i Operací zlomený šíp a Živým terčem.Tenhle film je legendární!!! U mě 100%

Dvojitý zásah

Dvojitý zásah (1991)

Jakmile mi někdo řekne jména Chad a Alex, hned vím o co jde.Dvojitý zásah, můj nejoblíbenější film s Jean-Claudem.