Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (151)

plakát

Doktor Spánek od Stephena Kinga (2019) 

Skvělé ztvárnění knihy. Nebýt nějakých nepřesností na konci, bylo by to na 5*. Knihy Osvícení a Doktor spánek jsou obě parádní, ale co se týče filmů, tak mi tenhle přišel o dost víc fresh a i pro někoho kdo nečetl knihy nebo neviděl Osvícení to bude přijatelné. Obi-Wan zahrál na výbornou.

plakát

Greed (2019) 

Koukatelné a zajímavé i když to nebyl úplně můj šálek. Hvězda navíc pro lva, který si užil párty asi nejvíc.

plakát

Mistrovská úroveň (2020) 

Takovej béčkovej akčňák se slabším rozjezdem, zbytek to už moc nespraví.

plakát

Willyho kouzelný svět (2021) 

Brutální "béčko" u kterého jsem se zasmál, ale žádný zázrak to není. Nicolas Cage už je nějakou dobu zárukou podprůměrných filmů, ale zrovna tady to malinko zachraňuje to, že hlavní postava neřekne za celou dobu jediné slovo.

plakát

Enola Holmesová (2020) 

Sherlock bez pinďoura? Proč ne snímek působí mile a nenuceně. Na dvou hodinovou stopáž to hezky odsýpá a i přes to, že má pár hluchých míst tak je Emola příjemné komediální krimi.

plakát

Black Clover (2017) (seriál) 

Našláplá záležitost, už po prvním díle je vidět že BC je výjimečný. Ať už hudebně, příběhově nebo to jak si dokážete postavy zamilovat od první chvíle, je to právě animace a dynamika co Black Clover posouvá na vyší level. Používají zde prvky 3D animace což se může trošku tlouct mangovou předlohou a ne každému to sedne. Nicméně pro mě je to Anime, které se řadí na stejnou příčku hned vedle One Piecu, nebo Shippudenu.

plakát

Coherence (2013) 

Pokud jste fanoušek mysteriózních thrillerů, pak je Coherence právě pro vás. Svou autentickou atmosférou vás vtáhne do děje rychleji než byste čekali. Je to přesně ten film, který můžete vidět několikrát a stejně vás zaskočí něčím co jste dříve neviděli, nebo nepochopili. Konec pěkně překvapí a každý snad přemýšlí jak by si počínal on sám.

plakát

Škola dobra a zla (2022) 

Jako pohádka pro 12ti letý holky nejspíš super. Vizuál celkem v poho, ALE je to dlouhý jak tejden před vejplatou...

plakát

Asterix: Sídliště bohů (2014) 

Další Asterix, který prostě nezklame a drží si laťku. Pro lidi kteří ho mají rádi určitě udělá radost.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Asi nejhorší z predátorů, ale zkouknout a zasmát se u toho dál, bohužel konec nechává prostor pro pokračování což už nabadá k tomu, že by to byla přepálená ptákovina tak se to doufejme nestane.

Ovládací panel
7 bodů