Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (259)

plakát

Adela show (2010) (pořad) 

Objektívne dávam 2*, subjektívne je to jasný odpad! Záverečné hodnotenie, tak aby sa nepovedalo, udeľujem Adele a jej show 1*. Zhodnotenie jedným slovom: ANNOYING!

plakát

Agatha Christie's Poirot - Velká čtyřka (2013) (epizoda) 

Je super vidieť Poirota, slečnu Lemonovú, kapitána Hastingsa a inšpektora Jappa po 10 rokoch znova spolu v jednej miestnosti. Je ale škoda, že prípad a samotný príbeh je z tých najslabších a zároveň najviaczavlasypritiahnutých. Taktiež mohli dať Hastingsovi a hlavne Lemonovej viac dialógu a zmyslu tu byť... Stále to ale stojí za pozretie. Prečo? Slabá časť Poirota je stále úžasná oproti bežným kriminálkam !

plakát

Agatha Christie's Poirot - Žlutý iris (1993) (epizoda) 

Klasický, jednoduchý a priamočiary Poirot. 75% Ako vraha som tipoval Luigiho, i keď som nemohol dôjsť na motív. Nakoniec to však nebol on... Veď prečo by aj. P.S. záverečná scéna bola veľmi zaujímavá.

plakát

Air (2005) (seriál) 

Na lásku veru nie je čas, Air je totiž instantná depresia okorenená mindfuckmi... I love it !

plakát

Aki Sora (2009) 

Animovaný "Ok..." / Krátkometrážní "No dajme tomu..." / Romantický "Hahahaha !"

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

Dosť slabý film. Čakal som trochu viac Aktov X z 90tych a menej kriminálky. Trochu viac tajomna by tiež nezaškodilo. Menší spoiler... Priznám sa k jednej veci, pri konci keď Mulder a Scullyová sa plížili do tej budovy, kde Rusi robili tie šialené expeperimenty, prestal som hlavným hrdinom držať palce a chcel som vidieť ako by tá transplantácia hlavy vyzerala a čo by sa stalo s tou slečnou a ruským zloduchom, čo ležali na operačnom sále.

plakát

Americký táta (2005) (seriál) 

Vskutku pozoruhodné a ako inak aj veľmi zábavné. Postavy sú tiež fajn (jediný kto ma trochu štve je Steve a jeho partia, okrem iného ten Japonec mi pripomína Ling Ling z Drawn Together ). Najredšej mám rozhodne Francine. Humor je tiež podľa môjho gusta, dosť drsný a ironický ale inteligentný, paródie na popkultúru sa vyskutujú narozdiel od FG menej, čo v tomto prípade nie je na škodu.