Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Avengers

Avengers (2012)

Musim asi kompletně překopat svoje měřítko hodnocení filmů, protože tenhle film daleko předčil mnou doposavad nejlépe ohodnocené filmy. Když se mi alespoň jednou stane, že zůstanu s otevřenou hubou strnulý zírat na odehrávající se dění, je to jednoznačně za 5*. Jenomže co se avengers týče, vše to nejlepší ze všech indivualních filmů bylo použito ve 140 minutách a vzniklo tak něco nevídaného. Do teď se eště nestalo abych několikrát během filmu byl jak přikovanej ke křeslu a totálně odrovnanej vším co se ve filmu odehrává. Od začátku až do zjevení Červého xichtu ultrabrutalkrutěmasakralní salva hášek, vtipných scén(viz. rána Hulka Thorovi a vzapětí jeho škodolibý úškleb), dosti nadupanejch akčních chvil a napětí. Tohle bude asi na hodně dlouho špička v mém repertoaru zhlédnutých filmů. PS: Hulk..........SMASH!

Star Trek

Star Trek (2009)

Co můžu říct? Bavil jsem se od začátku až do konce, možná mi jen trochu chyběl starej Kostrovo humor, ale Karl Urban vzal roli podle svého a povedlo se mu to. Anton Yelchin, velkej sympaťák, to samí C.Pine, ale i ostatní obsazení a po zjištění že do strojovny usedne Simon Pegg jsem byl doslova jak v ráji. Prostě 5 zářivých hvězd :-)

Souboj Titánů

Souboj Titánů (1981)

Nádherný fantasy film, na který jsem koukal už jako malý a líbí se mi do teď. Tenhle film je nenahraditelnej.

Maverick

Maverick (1994)

Tenhle film dokazuje, jakej je Richard Donner skvělý režisér a Mel Gibson skvělý herec.

TRON: Legacy 3D

TRON: Legacy 3D (2010)

Možná je film vnitřně prázdný, jenže když si poslechnu soundtrack od genialních Daft punk, dojde mi, že je to audio vizualní onanie. Prostě a jednuše v Blu-ray, pastva pro moje oči.

Jump street 21

Jump street 21 (2012)

Parádní akční jízda a bránici namáhající komedie s krimi zápletkou. Miluju sérii Smrtonosné zbraně a tenhle film jsem si taky oblíbil. Proč asi? :)